Articole filtrate după dată: Mai 2018

De House of Hafner, cramă din Burgenland – Austria având proprietari de origine evreiască, producători de vinuri cușer, două lucruri ne apropie mai cu seamă: faptul că avem ca emblemă/simbol/mascotă a afacerii un motan (Otto/Lucky) și realitatea că trecem prin regiunea cu pricina de fiecare dată când avem drum către Bad Blumau. Dacă adăugăm și calitatea vinurilor produse acolo, în landul austriac disputat cu Ungaria după terminarea primului război mondial, o degustare cu marca Hafner în Vestik Club din Arad – Mitteleuropa devine cu atât mai  incitantă.

Publicat în Știri

Salonul Vinurilor Millésime, aflat la prima ediție, este primul eveniment major de acest gen organizat în Oradea și se dorește a fi punctul de întâlnire al iubitorilor de vin din nord-vestul țării și nu numai.

Publicat în Știri

O seară de vinuri spaniole oferită cu sprijinul unui importator local a avut un succes deosebit în dormitorul bunicii. De la Cava la Tempranillo, de la baladă la Balade, întâlnirea cu vinurile Extremadurei ne-a readus în atenție aromele iberice.

Publicat în Știri

Château Vartely se întoarce în Vestik Club cu o degustare aproape estivală și cu showman-ul său de ieri și de azi, somelierul Răzvan Demian. Am savurat noile vinuri în douăzeci și un pic de prieteni iar party-ul a luat sfârșit puțin după ceasul 3 al unei nopți calde de sfârșit de aprilie.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘASE, în care gonim în Frecciarossa cu 300 km/h către Napoli și în care ne zgâlțâim în Circumvesuviana cu 30 km/h spre Pompei, pentru un spectacol în Teatro Grande și un sărut în Casa degli Amanti

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate