Articole filtrate după dată: Mai 2022

 VieVinum, dedicated this spring to new beginnings: After a four-year hiatus, Austria’s wine industry clicked into gear and showed off a brilliant dynamic from 21–23 May 2022 in Vienna’s Hofburg Palace, effectively placing its focus on trade visitors, a sophisticated ‘School of Wine’ and new digital services.

Publicat în Știri

Ediția de primavară a festivalului RO-Wine, desfășurată în weekend-ul   trecut la Fratelli București, s-a încheiat după două zile pline de experiențe, bucurându-se de prezența a peste cinci mii de vizitatori veniți nu doar din întreaga țară, ci și din Europa, sau chiar de peste Ocean. 

Publicat în Știri

 Între 19 și 22 mai, sesiunea de vin alb și roșu a Concours Mondial de Bruxelles a avut loc la Rende – Cosenza, acest concurs fiind unul itinerant.  Nu mai puțin de 7.370 de vinuri, din 40 de țări, au fost degustate de juriul internațional format din 310 experți, din 45 de țări.

Publicat în Știri

Concursului de Vinuri Rosé a ajuns la a zecea ediție! Asociația Winelover România a organizat evenimentul, ca în fiecare an, în data de 14 mai. De această dată, gazdă a fost Hotel Caro, din București. Jurizarea s-a făcut “în orb”, juriul fiind compus din specialiști și cunoscători ai vinului: membri ai Asociatiei Degustătorilor Autorizați din România (A.D.A.R.), absolvenți ai Wine and Spirits Education Trust (W.S.E.T.), comercianți și consultanti în domeniul vinului, somelieri cu notorietate, comunicatori de vin și invitați din Polonia, Franța și Bulgaria.

Publicat în Știri

După ce a fost amânat de două ori, din cauza pandemiei, festivalul de vin vienez VieVinum, organizat, ca de obicei, în Palatul Hofburg, din Heldenplatz, se va desfășura în perioada 21 - 23 mai.

Publicat în Știri

A şasea ediţie a Internaţional Rosé Championship, competiţie mondială iniţiată în Polonia şi organizată de revista „Czas Wina” s-a desfășurat în zilele de 4 si 5 mai 2002, în apropierea orașului polonez Cracovia.

Publicat în Știri

 Primele etichete incluzive, care oferă persoanelor cu deficiențe de vedere accesul la culoarea vinului, vor fi lansate, în premieră, la Cluj

Publicat în Știri

A mai rămas puțin timp până la ediția de primăvară a festivalului RO-Wine, care se va desfășura pe 21 si 22 mai la Fratelli București.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘASE, în care gonim în Frecciarossa cu 300 km/h către Napoli și în care ne zgâlțâim în Circumvesuviana cu 30 km/h spre Pompei, pentru un spectacol în Teatro Grande și un sărut în Casa degli Amanti

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate