Articole filtrate după dată: Februarie 2016

#winelover, cea mai numeroasă comunitate online de iubitori de vin, împlinește, în acest weekend, patru ani. CEO & fondatorul comunității Winelover este italianul - născut în Brazilia! - Luiz Alberto, pe care am avut prilejul să îl cunoaștem, vara trecută, la Valea Verde Retreat.

Publicat în Știri

În ultimul weekend din ianuarie, pe care n-am apucat să-l povestim aici din pricină că viața noastră de club se aglomerează pe măsură ce ne bat la ușă noi producători, ne-am pomenit cu o invitație-surpriză: Asociaţia Grădinarilor româno-slovaci Spolok Záhradkárov ne-a propus să facem parte din juriul care a evaluat vinurile produse de membrii săi.

Publicat în Știri

Jurnalist și degustător de vinuri, Mi Yeun Hong este corespondent în Italia al revistei sud-coreene Cookand. Este membru în juriul mai multor concursuri internaționale de vinuri: “Concours Mondial de Bruxelles”, „Berliner Wein Trophy”, „Concorso Internazionale La Selezione del Sindaco”. Cu trei ani în urmă a prezidat juriul concursului “International Bulk Wine Competition”, organizat în Olanda. Vara trecută a fost invitată să facă parte din juriul “The Wine Book of Romania” (primul ghid care reunește cele mai bune vinuri din România și din Republica Moldova și care va fi lansat în luna martie al acestui an la editura HUMANITAS), unde am avut prilejul de discuta despre vin și, apoi, câteva luni mai târziu, de a-i lua un scurt interviu.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL CINCI, petrecut într-un lăcaș maxim păzit de o armată minimă, contemplând degete care nu se ating, sfinți care au purtat pantaloni vreme de 450 de ani și un obelisc călător greu de 300 de tone

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate