Articole filtrate după dată: Ianuarie 2018

Un eveniment cu casa închisă într-o seară de joi. Cinci vinuri roșii și un divin  produse în Basarabia și Transnistria au avut un succes binemeritat în colțul nostru de Ardeal. Un pic de vină, di vină, o fi având și Ștefan Ombun, prietenul nostru care le promovează de ani de zile.

Publicat în Știri

După două seri minunate, care au inclus tot atâtea ceremonii oenologice oficiate de Radu Rizea iar apoi de Magnificii vinului, master Vali Ceafalău a susținut o pledoarie pentru paharele Riedel. Pentru mulți dintre cei prezenți, adică pentru class, acesta a fost punctul culminant al unui weekend special petrecut în dormitorul bunicii.

Publicat în Știri

 

The Steiermark (Styria, Austria) has been chosen by the organisers as the venue for this year’s edition of the Concours Mondial du Sauvignon, one of the world’s most influential white wine competitions. On the 2nd and 3rd of March 2018, this annual event will take the stage in Graz, and is certain to reinforce the Steiermark’s status as a prestigious place of origin for Sauvignon.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘASE, în care gonim în Frecciarossa cu 300 km/h către Napoli și în care ne zgâlțâim în Circumvesuviana cu 30 km/h spre Pompei, pentru un spectacol în Teatro Grande și un sărut în Casa degli Amanti

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate