Joi, 25 August 2011 18:37

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați Recomandat

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Clubul degustatorilor de vin neautorizati Clubul degustatorilor de vin neautorizati

Un membru mai hâtru al clubului nostru a caracterizat întreaga activitate a asociaţiei Vestik ca una demnă de "Clinica de bloggeri mici şi mijlocii".

E vorba de o "clinică" mai aparte însă, una formată din patru "medici" pregătiţi să "trateze" măcar o parte din maladiile existente în sfera vinului, dar şi din alte sfere mai largi ale lumii.

În mod bizar şi neaşteptat, doi dintre "vestici" sunt ingineri, scriitori, ziarişti, fotografi şi bloggeri totodată, unul poartă de grijă, tot inginerește, computerelor, tabletelor, gadget-urilor și site-urilor noastre, iar cel de-al patrulea îi vindecă pe prieteni de durerile de dinţi şi de alte dureri neprevăzute.

În ciuda unor specializări atât de diverse, ori poate tocmai din pricina lor, toţi "vesticii" au un sistem comun de valori pe care sunt pregătiţi să vi-l împărtăşească.

 

Aşa s-a născut vestik.ro.

Citit 9277 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2015 08:31

Media

Galerie de imagini

Pivnicer

CAPITOLUL ȘASE, în care gonim în Frecciarossa cu 300 km/h către Napoli și în care ne zgâlțâim în Circumvesuviana cu 30 km/h spre Pompei, pentru un spectacol în Teatro Grande și un sărut în Casa degli Amanti

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate