Marți, 31 Mai 2011 19:37

“Monoposturi” la startul Marelui Premiu al Timişoarei Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
b27aed7cb782bda4ea053980c5969dbc.jpg b27aed7cb782bda4ea053980c5969dbc.jpg

Drumul spre Finala Mondială de la Milton Keynes a trecut prin Complexul Studenţesc

Studentii timisoreni au modelat din doze de Red Bull caroserii pentru automodele cu care, mai apoi, au concurat pe un traseu in miniatura.

20 de “monoposturi” au luat astazi startul in Marele Premiu al Timisoarei pe o pista special amenajata in fata Cantinei Poli din Timisoara. Suspansul, emotiile si indemanarea au facut deliciul publicului venit sa-si incurajeze echipa favorita la cea de a treia etapa a competitiei Red Bull Racing Can.

Sicanele, depasirile periculoase, dar si micile accidente au fost la ordinea zilei, insa masinile au trecut cu brio linia de finis. Pe circuit am vazut atat masini cu un design futurist, cat si copii fidele ale monoposturilor de formula 1 sau a masinilor de politie. Toate insa, realizate din aceeasi materie prima – cutiile din aluminiu de Red Bull.

Competitia a fost castigata de catre echipa MnM, formata din Alexandru Margoi si Madalin Mitoi, studenti la UPT, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii.

Podiumul a fost completat, pe pozitia a doua, de echipa Fast Two, alcatuita din Stefan Danciu si Aurel Birda, studenti in cadrul Universitatii Politehnice Timisoara, respectiv Facultatea de Constructii. Pe locul trei s-a clasat echipa The Prototype, formata din Attila Domokos si Gall Zsolt, studenti in cadrul Universitatii Politehnice, respectiv Facultatea de Arhitectura.

Urmatoarea oprire in calendarul Red Bull Racing Can este in Bucuresti. In final, un juriu avizat va hotari cine pleaca sa reprezinte Romania in Finala Mondiala de la Milton Keynes, acasa la Red Bull Racing. (redbull.ro)

Citit 2241 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 20:07

Pivnicer

Dacă n-ai când și cum și unde să te duci într-un concediu clasic, de două săptămâni, în august, dat cu mărinimie de corporație sau de stat, de patron ori de șef, dacă știi și alte trasee decât cele care duc la Marea Neagră ori pe Valea Prahovei, locuri altminteri binecuvântate cu o nesecată, misterioasă, piramidală energie dacică, poate că nu e lipsit de inspirație să o iei către vest.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate