Joi, 02 August 2012 23:25

1.500 de noi locuri de muncă în Banat, sărbătorite printr-o degustare marca Vestik Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
97fc81886dfd2e4663b4bd9f9cce47c8.jpg 97fc81886dfd2e4663b4bd9f9cce47c8.jpg

CDViN şi Vestik au prezentat vinurile româneşti unor manageri internaţionali

  Patru membri ai Asociaţiei Vestik şi totodată ai Clubului Degustătorilor de Vin Neautorizaţi (CDViN) au fost invitaţi să organizeze o degustare la Caransebeş, în judeţul Caraş-Severin. Prilejul a fost unul de bun augur pentru România, în general, şi pentru Banat, în particular.

  AWS, parte din Sumitomo Electric Bordnetze GmbH (SEBN), membră a grupului japonez Sumitomo, unul dintre primii trei producători decablaje auto la nivel mondial, îşi măreşte din acest an investiţia în România. SEBN are în acest moment peste 20.000 angajaţi în mai multe locaţii la nivel mondial reprezentând fabrici de producţie şi centre de dezvoltare.

  Automotive Wiring System a inaugurat oficial cea de-a treia hală de producţie în Buchin, judeţul Caraş-Severin. Noua capacitate de producţie va asigura alte 1.500 noi locuri de muncă, care se adaugă celor aproximativ 2.200 existente în prezent. Compania produce cabluri electrice pentru industria auto, oferind clienţilor săi tehnologie de vârf, expertiză şi soluţii integrate pentru întreaga gamă de produse. Fabrica de la Caransebeş, AWS, produce cabluri destinate sistemelor electrice pentru automobile, precum sistemele de climatizare, sistemele de închidere-deschidere a ferestrelor, distribuţia electrică la motor şi altele. Întreaga producţie din România este destinată exportului, beneficiar fiind grupul Volkswagen, iar ultimul proiect AWS vizează producţia de cabluri pentru noua Skoda Octavia.

  Automotive Wiring System şi-a asumat un rol important pe piaţa românească, prin asigurarea de locuri de muncă în condiţii moderne şi prin păstrarea unui mediu curat, fiind o companie care nu acceptă compromisuri şi abateri doar pentru menţinerea profiturilor sau pentru mărirea producţiei. De altfel compania AWS este certificată ISO 14001 şi ISO 16949 pentru managementul mediului şi al calităţii.

  Odată încheiate festivităţile oficiale, Clubul Vestik a avut privilegiul să prezinte asistentei internaţionale formată exclusiv din manageri de top câteva dintre vinurile româneşti preferate ale membrilor clubului. Astfel, au fost degustate, în ordine, următoarele vinuri: Avincis - Crâmpoşie Selecţionată 2011; Prince Ştirbey - Sauvignon Blanc Vitis Vetus 2010; Prince Ştirbey - Tămâioasă Românească sec 2011; S.E.R.V.E. - Cuvée Amaury 2010;  S.E.R.V.E. - Terra Romana, Rosé 2011; Avincis - Cuvée Andrei 2010; S.E.R.V.E - Cuvée Charlotte 2008; Vinarte - Prince Matei Magnum 2000; Crama Oprişor - Cutia Paleologu 2008. În plus, la final, oaspeţilor prezenţi la eveniment, care conduc diverse întreprinderi multinaţionale, le-a fost oferit în dar un alt vin premium ales de "vestici" să reprezinte imaginea României oenologice în ţările pe care le reprezintă: Germania, Japonia, Austria ş.a.

 

Galerie foto

Citit 1757 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2016 18:06

Pivnicer

Probabil că, în lipsa autostrăzilor, cea mai bună cale de a ajunge din Arad sau Timișoara la Iași rămâne avionul. Am zburat cu escală, împreună cu Dan, străbătând și cercetând din cer trei foste capitale, de dragul vinului de Cotnari, al unor anume hrube și mai ales al unor oameni cu care am legat prietenii în anii din urmă.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate