Miercuri, 30 Martie 2011 21:46

Un meniu special pentru ediţia VinVest de anul acesta Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Salonul Internaţional de Vinuri de la Timişoara va avea loc în 15-17 aprilie

   Centrul Regional de Afaceri Timişoara va fi gazda celei de a VIII-a ediţii a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST în perioada 15 – 17 aprilie 2011, se arată în comunicatul de presă al organizatorilor.
    Obiectivul principal al evenimentului este lansarea producătorilor, distribuitorilor şi importatorilor de vin şi servicii, în competiţia pentru calitatea produselor şi prezentarea acestora publicului vizitator, la preţuri optime, în scopul valorificării lor pe piaţă.
    În cadrul Salonului se vor regăsi firme de analiză şi consultanţă, agenţii de agroturism, organizaţii şi asociaţii de profil şi nu în ultimul rând maestrul Antonio Passarelli, care va pregăti meniuri speciale ce vor fi asortate cu vinurile prezente în salon de către renumiţi degustători şi somelieri, membri ai Asociaţiei Degustătorilor Autorizaţi din România, Federaţiei şi Asociaţiei Somelierilor din România.
    În acest an vor participa următorii producători de vin: Cotnari,  Jidvei, Domeniile Viticole Tohani, Vincon Vrancea, S.E.R.V.E. Ceptura, Domeniile Vânju mare, Cramele Recaş, Budureasca, Wine Princess, WineRo, Domeniile Sâmbureşti, Senator Wine, Cramele Pâncota, Societatea de Promovare a Vinului, Crama Gîrboiu, Crama Basilescu, Domeniile Boieru, Vifrana, Vinex Murfatlar, Domain Marash – Bulgaria, Domeniile Nicoreşti  şi  Domeniile Anastasia. De asemenea vor participa distribuitori de vin, firme care comercializează accesorii şi cele care prestează servicii conexe.
   Printre noutăţile acestei ediţii se numără o manifestare organizată împreună cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, intitulată Internaţional Wine Brokerage Event, şi o expoziţie CODE2WINE, organizată împreună cu Institutul Multimedia Româno Elveţian – un spaţiu ce va cuprinde vinuri/produse care conţin coduri 2D (cea mai nouă metodă de marketing în promovarea vinului, produselor vitivinicole si publicaţiilor de agricultură şi vin din Europa).

 

Citit 2269 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Martie 2011 21:46

Pivnicer

Călătorul cu ochii larg deschiși poate observa că, pentru ieșeni, trei sunt steagurile care contează: cel al României, cel al Uniunii Europene și steagul Cotnari. În ultima noastră aventură oenologică, petrecută în capitala Moldovei și la poalele Dealului Cătălina, ne-am reîndrăgostit de Iași și de cea mai mare podgorie din zonă.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate