Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022 03:22

Doi frați de viță, în vizită la degustătorii neautorizați Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Ca în fiecare an de la înființarea clubului nostru, și în 2021 am fost vizitați de reprezentați ai unei televiziuni, de această dată chiar de către cei ai televiziunii naționale. Un vechi prieten al degustătorilor neautorizați, somelierul clujean Răzvan Demian, i-a adus în sălile noastre de degustare pe frații Adrian și Cătălin Păduraru, protagoniști ai seriei de reportaje FRAȚI DE VIȚĂ, de pe TVR2, împreună cu producătorul emisiunii, Cătălin Henson, și cu o echipă numeroasă de profesioniști.

Dacă ambii frați au debutat ca actori, doar Adrian a rămas la prima dragoste, scena. A jucat în numeroase piese de teatru (Don Juan, Mizerie și noblețe, Peer Gynt etc), dar și în filme (Misterele Bucureștilor, Raliul, Declarație de dragoste, Journal intime). După ce a cochetat cu cinematografia, Cătălin a devenit degustător autorizat, membru al Asociației Degustătorilor Autorizați, al Federației Internaționale a Jurnaliștilor și Scriitorilor de Vin, fiind totodată și reprezentant al României la Organizația Internațională a Viei și Vinului. Este coautor al cărților „Mâncăruri de alta dată, vinuri și vechi băuturi românești”, „Ghidul vinurilor”, referent pentru „Vinurile lumii”. De asemenea, este realizator de emisiuni radio si TV în domeniul viei și vinului dintre care cele mai recente: „Frăția vinului” „Frați de viță” (TVR2), „Arta și vinul” (Money Channel).

În timpul filmărilor, ne-am bucurat că am avut ocazia să colaborăm cu o echipă al cărei profesionalism ne-a impresionat, oameni de televiziune pe care ne dorim să-i mai avem oaspeți în club și cu alte ocazii.

Prin amabilitatea producătorului Cătălin Heson, am primit imaginile filmate în club, difuzate în 13 noiembrie, astfel că vă putem invita să le urmăriți în fișierul video atașat la finalul acestor rânduri. 

Emisiunea se difuzează sâmbăta, de la ora 17:00 (în reluare duminica, de la ora 12:00) la TVR 2.

 

Citit 583 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022 13:23

Media

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate