Miercuri, 11 Mai 2011 15:20

Gun & Fun pentru amatorii de arme, vânătoare, pescuit, sport și ciclism Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4849a8e6924e2f93d09160112d271c88.jpg 4849a8e6924e2f93d09160112d271c88.jpg

Timișoara va deveni, pentru trei zile, capitala hobby-urilor

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 13-15 mai 2011, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș, din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, o expoziție pentru un public aparte, dar foarte bine reprezentat: amatorii de arme, vânătoare, pescuit, sport și ciclism - Gun & Fun.
 

Peste 30 de expozanți din țară și din Ungaria vor aduce în fața publicului pasionat, sau doar curios, arme, echipamente și îmbrăcăminte de vânătoare şi pescuit, echipamente pentru sport de aventură și activităţi extreme, rachete de tenis și badminton, articole de camping, corturi, saci de dormit, rucsaci, lămpi tactice (de balizaj), echipamente de
protecţie, motociclete, ATV-uri, biciclete.


Vor mai fi prezente agenții de turism care vor prezenta oferte turistice și locuri de agrement, cluburi și organizații de profil, servicii de pază și protectie, publicații de specialitate.
 

Nu vor lipsi puştile de vânătoare, tir, pistoalele pentru autoapărare și ... replicile de arme medievale.
 

Iubitorii sporturilor extreme sunt aşteptaţi cu accesorii pentru parapantă, paraşutism, alpinism, ciclism, rafting, bungee-jumping şi escalade.
 

Pescarii vor avea de probat îmbrăcăminte şi încălţăminte specifică, undițe şi tot ce ţine de o partidă de pescuit, fie el amator sau profesionist.
 

Pe tot parcursul celor trei zile, în spațiul expozițional generos al Centrului Regional de Afaceri, surprizele vor fi nelipsite pentru cei mai îndrăzneți dintre vizitatori: un panou de cățărare de 7 m înălțime, tir cu arcul, demonstrații sportive. Publicul vizitator va putea lua parte la toate aceste activități în baza biletului de intrare.
 

În același context, unul dintre expozanți, producător de biciclete, va organiza în data de 14 mai 2011, ora 11 00, un concurs de abilități pe bicicletă destinat adolescenților și tinerilor, cu premii substanțiale constând în biciclete și accesorii.


O premieră deosebită o constituie centrul multimedia amplasat în incinta sălii expoziționale, prin intermediul căruia se vor face transmisiuni radio și tv ale tuturor activităților și demonstrațiilor.


Programul de vizitare este de vineri până duminică, orele 11.00 – 19.00. Costul biletului de intrare este de 5 ron, intrarea fiind gratuită pentru copiii sub 14 ani și pensionari.

Deschiderea oficială a GUN & FUN 2011 are loc vineri, 13 mai a.c., ora 11.00, în Sala Polivalentă a Centrului Regional de Afaceri din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.

Citit 3024 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 20:04

Pivnicer

Dacă n-ai când și cum și unde să te duci într-un concediu clasic, de două săptămâni, în august, dat cu mărinimie de corporație sau de stat, de patron ori de șef, dacă știi și alte trasee decât cele care duc la Marea Neagră ori pe Valea Prahovei, locuri altminteri binecuvântate cu o nesecată, misterioasă, piramidală energie dacică, poate că nu e lipsit de inspirație să o iei către vest.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate