Luni, 08 Octombrie 2012 23:08

Noua Etichetă Roşie, Cabernet Sauvignon, în vizită la Vestik Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
d833dfbd9de0bff0d0d74462c12d7f96.jpg d833dfbd9de0bff0d0d74462c12d7f96.jpg

Un vin splendid, pentru pasionaţii CDViN

Ultima ispravă marca Boris&Crama Oprişor în Clubul Vestik a avut drept protagonist un splendid vin Eticheta Roşie Cabernet Sauvignon, 2010, în cadrul unui eveniment de care s-a bucurat publicul neautorizat dar pasionat care reprezintă prietenii CDViN. Un Boris deja cunoscut tuturor a ales să deschidă degustarea cu un excelent spumant Carl Reh cu care membrii clubului au mai făcut cunoştinţă în urmă cu câteva luni.
Master Chef-ul clubului, Imi, a pregătit nişte platouri irezistibile, din care de fiecare dată, aşa cum se întâmplă de altfel şi cu vinurile alese de club, nu rămâne mai nimic.
Am avut un anturaj cosmopolit, format din timişoreni, nemţi şi italieni, din aripa maghiară a clubului Vestik şi chiar din arădeni pur şi simplu. S-a discutat în engleză, maghiară, un pic de germană şi română despre vinurile servite şi despre lume în general. De data aceasta am găsit de cuviinţă să nu mai dăm note, lăsând această plăcere celor care consideră că vinul poate fi apreciat în mirosuri, gusturi şi cifre. La final, acelaşi Boris a ales să prezinte un Cabernet Sauvignon demidulce Sfânta Ana, pe care destul de mulţi pasionaţi şi connaisseurs l-au considerat o alegere cel puţin bizară.
Să mai spunem că de la această aleasă întâlnire a lipsit motivat mascota felină a clubului, distinsul Lucky Motanul, care s-a ascuns într-unul din dulapurile casei de spaima unui medic veterinar care, în mod previzibil, face şi el parte din CDViN.

Citit 1635 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2019 17:38

Pivnicer

Fără să fim șefi de stat, mari maeștri de lojă ori mici somități pe scara socială, călătoria noastră din 2019 la Drăgășani, de Ziua Bunicii Maria Știrbey, a trecut fortuit prin Sibiu. Cu o lună înaintea evenimentului, nu mai erau de găsit locuri de cazare acceptabile în zona Drăgășaniului pe o rază de 50 de kilometri, așa că am avut bucuria să revedem Hermannstadt-ul și să-i savurăm bunătățile.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate