Luni, 24 Octombrie 2011 19:57

Sărbătoare în patru labe: "Howl -A- Woof" Recomandat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
bd1312466d7f5500c6b508ab191e4c26.jpg bd1312466d7f5500c6b508ab191e4c26.jpg

Vestik la Dogs Halloween, în Virginia

Că trăim vremuri de groază nu mai e un secret pentru nimeni. Practici, ca întotdeauna, americanii s-au gândit la un moment dat că ar putea să scoată un profit din asta, aşa că au inventat sărbătoarea de Halloween. Sărbătoare pe care au adaptat-o recent şi în varianta dedicată celui mai bun prieten patruped (acum, că se apropie Crăciunul, nu vă gândiţi imediat la durduliul porc; cu riscul de a va dezamăgi, este vorba de clasicul prieten al lui Pavlov).

În Richmond, statul Virginia,a avut loc în weekend-ul trecut, cea de-a treia ediţie a Halloweenului dedicat speciei canine, eveniment la care a participat şi un simpatizant Vestik, datorită căruia vă putem prezenta o galerie foto interesantă.

"Howl-A-Woof" a adunat la start câteva zeci de patrupede purtând costume dintre cele mai  fanteziste, dar şi câini deghizaţi pur şi simplu în ei înşişi - asta probabil tot din cauza crizei. Parcul Rockwood a găzduit concursuri diverse, care au premiat cele mai originale costume; atât ale câinilor, cât şi ale celor mai buni prieteni ai lor bipezi.

După mai bine de trei ore de competiţii, amuşinat şi marcat teritoriul, participanţii patrupezi au lătrat scurt a plecare, moment în care stăpânii lor şi-au luat premiile şi i-au urcat în maşini, pentru a se întoarce, inevitabil, la Halloween-ul cotidian.

 

Galerie foto

 

 

 


Citit 4119 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 20:35

Pivnicer

Situată în cel mai frumos loc cu putință, acolo unde privitorului i se înșiră în fața ochilor, ca o bucată de paradis, o bună parte din valea Târnavei Mici, crama societății Castel Vinum, care produce vinuri sub brandul Villa Vinèa, împlinește 20 de ani de poveste, timpul scurs de la idee la finalitate. Și îi împlinește cu o inaugurare deplină a cramei extinse, în prezența ctitorului și a celor doi oenologi care au trudit la faima vinurilor sale.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate