Vineri, 10 Iunie 2011 15:07

WIZZ-weekend gratuit la Budapesta sau la Varşovia pentru cei mai creativi pasageri Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
385fef5b9abfcbc1338be38632e34ec8.jpg 385fef5b9abfcbc1338be38632e34ec8.jpg

Wizz Air răsplăteşte creativitatea pe Facebook

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low fare – low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est lansează o nouă provocare adresată celor mai creativi pasageri. Acum, toţi clienţii şi fanii se pot implica în procesul de creaţie al reclamelor pentru brandul Wizz Air, printr-un concurs organizat pe Facebook.

Concursul presupune încărcarea pe pagina de Facebook Wizz Air a unei fotografii sau a unui filmuleţ, ce pot deveni cea mai bună reclamă pentru companie. În fiecare săptămână cele mai bune propuneri vor fi alese prin vot public.

Producătorii reclamelor sau spoturilor câştigătoare vor fi recompensaţi cu un WIZZ week-end gratuit la Budapesta sau la Varşovia şi vor fi invitaţi la şedinţa foto a celor mai noi reclame Wizz Air ce-i vor avea protagonişti pe Ambasadorii WIZZ.

Competiţia se va desfăşura între 1 şi 29 iunie şi se adresează tuturor pieţelor Wizz Air.

Toate regulile concursului se regasesc la Facebook.com/wizzaircom.

Citit 1247 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 20:09

Pivnicer

Călătorul cu ochii larg deschiși poate observa că, pentru ieșeni, trei sunt steagurile care contează: cel al României, cel al Uniunii Europene și steagul Cotnari. În ultima noastră aventură oenologică, petrecută în capitala Moldovei și la poalele Dealului Cătălina, ne-am reîndrăgostit de Iași și de cea mai mare podgorie din zonă.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate