×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62
Imprimă această pagină
Duminică, 09 Septembrie 2018 17:46

Ziua Sorinei, cu flori și spumante la frapieră Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

De ziua ei, Sorina, draga noastră nașă și destoinică membră CDViN,  a avut parte de tort și spumante în dormitorul bunicii. Și de multe ființe dragi, care au venit din Ferendia, Arad și Timișoara, ba poate chiar de mai departe, să o sărbătorească în club.

Un domn bancher (în retragere), un domn colonel(tot în retragere), o frumoasă studentă, distinși manageri, simpatici ziariști, doctori, dăscălițe, antreprenori, ingineri ș.a. s-au aflat preț de câteva ore acasă la CDViN. După multe evenimente „oficiale”, odăile bunicii au găzduit și o sărbătoare privată, ziua Sorinei, de felul ei mămică, fiică, nașă, prietenă, nepoată, mătușă pentru toți cei dragi care i-au fost aproape. Am avut bucuria să o sărbătorim cu spumante, să tăiem un delicios tort și să gustăm delicatesele pregătite de chef Alex, de felul său soț atent, manager de top și maestru al bucătăriei.

Frapierele au fost pline nu doar cu vinuri, ci și cu flori. Am văzut o doamnă fericită, căreia îi spunem din nou, cu o ușoară întârziere legată de prea îndelunga pritocire a acestor cuvinte, La mulți ani!

Citit 2305 ori Ultima modificare Duminică, 09 Septembrie 2018 18:09