Articole filtrate după dată: Ianuarie 2023

Un vechi prieten promovează cu succes, în dormitorul bunicii, vinurile celei mai vechi crame funcționale din țară, Corcova Roy&Dâmboviceanu. Bogdan Raul Todor, cunoscut somelier clujean, se întoarce după șase ani în odăile clubului și este răsplătit cu aplauze.

Publicat în Știri

Bodegas Vinícola Real, cramă iberică cu sediul în Rioja, se pregătește să sărbătorească perioada Sfântului Valentin cu un dublu weekend de povestiri erotice narate. 

Publicat în Știri

Cele mai multe fabrici de brânză preferă să-și ferească secretele de fabricație de ochii curioșilor, alegând să-și desfășoare activitatea în spatele ușilor închise.

Publicat în Știri

After two years marked by the huge impacts of the coronavirus pandemic, 2022 could almost be considered a normal year again.

Publicat în Știri

How should we rate the red wine variety Blaufränkisch that grows in Central Europe? Is it a great grape variety on the same level as Cabernet Sauvignon, Pinot Noir and Nebbiolo, for example? “Yes!” confirmed an international summit held in mid-December 2022 in Lech am Arlberg, Austria.

Publicat în Știri

O performanță notabilă pentru unul dintre oenologii noştri preferați, pe vinurile căruia am mizat şi pe care le-am adus, în premieră şi în exclusivitate, în Arad. Mauricio Lorca este în topul pe 2022 al celor mai apreciați Master Winemakers din lume, alcătuit de The Drinks Business.

Publicat în Știri

Să vă spun iar cum a fost. La început de 2023, a cincea ediție a reuniunii de familie numite Șonk’n’wine s-a desfășurat ca la carte în dormitorul bunicii, chiar dacă în absența zăpezii și a unor prieteni de altădată.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate