Articole filtrate după dată: Octombrie 2016

De când am pășit prima dată pe Dealul Cătălina și prin pivnițele Vlădoienilor, întâlnirile noastre cu Casa de Vinuri Cotnari au devenit în mod firesc tot mai dese și entuziasmante. Pe la festivalurile bucureștene, timișorene, constănțene, am tot revăzut și resavurat Grase și Tămâioase vinificate în sec, expresive spumante de Busuioace, Fetești Albe și Negre pline de personalitate. Ultima revedere din dormitorul bunicii a fost una Colocvială, pe Domeniile savorii pure de connaisseur.

Publicat în Știri

Uneori cuvintele se decantează precum vinul, îndelung, fără grabă, din plăcere. Așa s-o fi întâmplat și cu rândurile de față, scrise la ceva vreme de la întâmplarea pe care o descriu, o degustare cu vinurile noului producător Via Viticola Sarica Niculițel. A fost un eveniment cu casa închisă, cu somelier de  top, cu anturaj entuziast și cosmopolit.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate