Articole filtrate după dată: Iunie 2018

La patru ani de la precedenta noastră participare la cel mai important festival austriac dedicat vinului, Palatul Hofburg din Viena ne-a primit din nou în vastele sale încăperi, cu prilejul celei de-a zecea ediții a VieVinum, eveniment desfășurat în perioada 9-11 iunie.

Publicat în Știri

O degustare cu vinurile Cramei Oprișor umple de obicei odăile bunicii din două motive. Trebuie să punem la socoteală  mai întâi calitatea vinurilor, iar apoi trebuie să ținem seama de calitatea promotorului, pe numele său de scenă Boris Ionescu, unul dintre cei mai vizibili profesioniști din lumea vinului românesc.

Publicat în Știri

Ajuns la cea de-a treia ediție în București, RO-Wine|The International Wine Festival of Romania, se extinde către inima Transilvaniei, urmând să prezinte în această toamnă o selecție spectaculoasă de vinuri premium și superpremium publicului din Cluj-Napoca. Evenimentul dedicat iubitorilor de vin transilvăneni va fi găzduit de Chios Social Club, în 27 și 28 octombrie.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘASE, în care gonim în Frecciarossa cu 300 km/h către Napoli și în care ne zgâlțâim în Circumvesuviana cu 30 km/h spre Pompei, pentru un spectacol în Teatro Grande și un sărut în Casa degli Amanti

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate