Articole filtrate după dată: Mai 2019

Peste 5.000 de iubitori de vin și operatori HoReCa au trecut, în weekend-ul trecut, pragul celei de-a patra ediții a RO Wine l The International Wine Festival of Romania, un record absolut de participare care confirmă faptul că vinul a început să își recapete statutul de element central al culturii și tradiției autohtone.

Publicat în Știri

Două mâțe foarte simpatice au susținut în felul lor ultima degustare cu Villa Vinèa. Una, cu tors discret și blană tricoloră, tolănită pe o geantă a casei, a aprobat leneș întregul spectacol; cealaltă,  cu ochi perlați și mustăți sârmoase, a îmbrățișat o sticlă de Fetească Neagră a producătorului de pe Târnave.

Publicat în Știri

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania își va deschide, la sfârșitul acestei săptămâni, porțile celei de-a patra ediții din București, după ce a debutat, anul trecut, și în fața publicului clujean. Această ediție va fi cea mai mare de până acum, aducând laolaltă 90 de producători de vin din România, Moldova, Italia, Spania, Franta, Argentina, Noua Zeelandă și Uruguay.

Publicat în Știri

On 23 May, this year’s Austrian Wine Summit will get underway. From 23–29 May, almost 200 journalists from thirty-nine countries will travel through the nation’s winegrowing regions at the invitation of the Austrian Wine Marketing Board (AWMB), with special attention paid to those regions situated at the country’s borders.

Publicat în Știri

În fiecare an, independent de voia muritorilor care suntem, Sfinții de Gheață au grijă să readucă iarna în prognoze și în suflet pe la mijlocul lunii mai. Cum mare lucru nu este de făcut, ne-am gândit totuși să-i îmbunăm cu ajutorul vinurilor care sălășluiesc de la o vreme în dormitorul bunicii.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘASE, în care gonim în Frecciarossa cu 300 km/h către Napoli și în care ne zgâlțâim în Circumvesuviana cu 30 km/h spre Pompei, pentru un spectacol în Teatro Grande și un sărut în Casa degli Amanti

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate