Articole filtrate după dată: Octombrie 2015

Crama Liliac a câștigat patru medalii de argint la AWC Viena 2015, cea mai mare competiție de profil din lume. Vinurile premiate sunt: Liliac Fetească Regală, Rosé, Nectar și Crepuscul Merlot & Fetească Neagră. La AWC Viena 2015 au intrat în competiție 11.000 de vinuri și 1.650 de producători din 40 de țări.

Publicat în Știri
Duminică, 18 Octombrie 2015 16:33

GALA VINULUI NOU ŞI VECHI

VINVEST şi Asociaţia de Cultură și Promovare a Vinului continuă şi în această toamnă Campania IUBESC VINUL ROMÂNESC, prin GALA VINULUI NOU ŞI VECHI cu degustări în zilele de 21- 22 - 23 octombrie 2015, în intrevalul orar 17:00 – 22:00, la Green Gate Bucureşti, în Ambery Hall. Evenimentul este organizat cu aportul producătorilor de vin şi distribuitorilor de utilaje care se înscriu, precum şi al partenerului oficial - Domeniile Anastasia.

Publicat în Știri

Weekend-ul trecut a însemnat, cel puțin pentru o parte a membrilor Clubului Degustătorilor de Vin Neautorizați, un maraton de degustări care a ținut trei zile și, putem spune, dacă ne străduim să ne aducem aminte, trei nopți.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘASE, în care gonim în Frecciarossa cu 300 km/h către Napoli și în care ne zgâlțâim în Circumvesuviana cu 30 km/h spre Pompei, pentru un spectacol în Teatro Grande și un sărut în Casa degli Amanti

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate