Articole filtrate după dată: Ianuarie 2016

Oana și Traiana, două dintre domnițele dragi din Clubul Vestik, au ținut să-și serbeze zilele de naștere laolaltă în dormitorul bunicii. Și asta s-a întâmplat a doua zi după degustarea cu vinurile Cramei Rătești. Poți să te opui la o așa serbare? Nu poți! Ci poți doar să te bucuri. Să zâmbești. Să încerci cele mai frumoase vinuri, alese după placul sărbătoritelor. Și să le spui, din suflet: La mulți ani, Oana! La mulți ani, Traiana!

Publicat în Știri

Salonul Internațional de Vinuri VINVEST își va deschide pentru a 13-a oară porțile la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în perioada  22-24 aprilie 2016.

Publicat în Știri

ArtVinium anunță pregătirile pentru cea de-a doua ediție a târgului internațional de vinuri WINEUP Fair in Transylvania în Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în perioada 1-3 aprilie 2016, în Casino-ul din Parcul Central Cluj-Napoca și în diverse alte locații menite să găzduiască evenimentele specifice WineUp.  

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘASE, în care gonim în Frecciarossa cu 300 km/h către Napoli și în care ne zgâlțâim în Circumvesuviana cu 30 km/h spre Pompei, pentru un spectacol în Teatro Grande și un sărut în Casa degli Amanti

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate