Miercuri, 20 Ianuarie 2016 10:13

A doua ediție a Wine Up Fair in Transylvania va avea loc în luna aprilie Recomandat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

ArtVinium anunță pregătirile pentru cea de-a doua ediție a târgului internațional de vinuri WINEUP Fair in Transylvania în Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în perioada 1-3 aprilie 2016, în Casino-ul din Parcul Central Cluj-Napoca și în diverse alte locații menite să găzduiască evenimentele specifice WineUp.  

Povești, vinuri premium și speciale naționale și internaționale, cei mai buni producători din România, masterclass-uri, oameni de marcă în domeniu din țară și din străinătate, cine gastronomice, întâlniri cosmopolite, informații de calitate, toate acestea pot fi regăsite în cadrul WineUp Fair in Transylvania, festival ce se dorește a fi un eveniment care creează tradiție și care este organizat anual la cele mai înalte standarde și tendințe internaționale.
Tot ce s-a întâmplat în primăvara 2015 în cadrul WINEUP® Fair in Transylvania ne-a convins că ideea de târg internaţional în Cluj-Napoca trebuie să devină o permanenţă, a declarat Ioana Bidian Micu, Managing Director al festivalului.
 
Programul târgului

Vineri - Duminică: 12.00 - 21.00

› Sesiuni de Masterclass: urmează să fie definitivate

› WINEUP® in the City: în fiecare seară, începând cu ora 21.00

Citit 2914 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Ianuarie 2016 10:50

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate