Marți, 06 August 2013 17:03

Degustare la șevalet, alături de Casa de Vinuri Cotnari Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
760da5d55ca562617daa77e7392c9a4a.jpg 760da5d55ca562617daa77e7392c9a4a.jpg

Vernisaj cu surprize la frapieră, în urbea de pe Mureş

După reuşita degustare cu vinurile de la Liliac, despre care puteţi citi pe CDViN.ro, vesticii au organizat vineri, 2 august, un eveniment oenologic în aer liber, găzduit de spațiul arhitectonic deosebit al curții interioare aparținând Centrului Judeţean Arad. Evenimentul a fost parte a unui vernisaj devenit tradiţional în urbea de pe Mureş, cel al expoziţiei colective în care sunt prezentate lucrările realizate de artiştii care au luat parte la tabăra de pictură de la Bata, tabăra ce a ajuns, în luna iunie, la cea de-a şasea ediţie. Sponsor generos al evenimentului a fost Casa de Vinuri Cotnari, o prezență constantă, în ultima vreme, în Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizaţi, lucru pe care nu putem decât să îl salutăm. De această dată, au fost scoase din frapiere vinuri din gama Domenii, Fetească Albă, Tămâioasă Românească, Busuioacă de Bohotin.

Cei zece artiști timișoreni şi arădeni care au expus în generosul spaţiu al Centrului Cultural Judeţean Arad - Sorin Nicodim, Ana Kun, Mircea Popescu, Vasile Sandu, Livia Coloji, Bogdan Țigan, Horia Bojin, Răzvan Cornici, Nada Stojici şi Adrian Sandu - au prezentat publicului lucrări de pictură şi grafică.

Vedetele lichide ale unei seri caniculare au făcut ca vernisajul să se prelungească cu câteva ore bune, evenimentul artistic - degustarea de artă şi paradă vinurilor de la Casa Cotnari - început la ora 19 fiind prelungit până aproape de miezul nopţii. Dar, cum o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în
galeria foto a evenimentului.

Citit 4024 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2016 09:02

Pivnicer

Nici nu mai știu de câte ori am fost la Zooland Sâmbăteni, paradisul demn de Arca lui Noe al lui Gabi Mohaci. Știu doar că, dacă dai căutare după cuvintele cheie corespunzătoare, vei găsi cel puțin douăzeci de articole pe cele două site-urile și pe blogul clubului. Ultima aventură la Zooland a fost o degustare în jurul unui ceaun cu tocăniță, avându-l pe Herbert ca dirijor principal hedonist.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate