Joi, 21 Aprilie 2011 20:38

Poli Timişoara, prima echipă de fotbal din România care se poate lăuda cu propriul Cabernet Sauvignon Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
59151e84c1074f9058a96859d96b7add.jpg 59151e84c1074f9058a96859d96b7add.jpg

Premieră oenologică în Banat: Vin roşu pentru cei cu sânge violet

Echipa de fotbal Poli Timişoara şi-a lansat astăzi primul său vin oficial. Este vorba de un vin roşu Cabernet Sauvignon, botezat inspirat "Sânge violet".

Cea mai iubită echipă de fotbal din Banat devine astfel primul team autohton care îşi alătură numele unui vin roşu Cabernet Sauvignon. În România doar Steaua se mai poate lăuda cu două feluri de vin "oficial", acestea fiind însă de alt soi: Merlot şi Fetească Albă.
 

Vinul roşu a fost creat de Cramele Recaş, unul din sponsorii echipei. Ineditul iniţiativei constă în faptul că fotbaliştii de la Poli au participat efectiv la "chinurile facerii" licorii roşii recăşene: sportivii au cules o parte din struguri şi apoi i-au zdrobit, sub atenta supraveghere a specialiştilor.

Băutura oficială al grupării de pe Bega a fost lansată în cadrul unui eveniment la care au luat parte şi cinci dintre cei mai populari polişti: Zicu, Alexa, Luchin, Magera şi Ricketts. Primii trei fotbalişi apar, dealtfel, alături de portarul Pantilimon, pe eticheta vinului "Sânge violet".

Lansarea pe piaţă a sticlelor de "Sânge violet" este un motiv în plus pentru ca la sfârşitul acestei ediţii de campionat jucătorii lui Poli să închine un pahar de vin împreună cu suporterii din inedita postură de campioni ai României la fotbal.

Citit 2056 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 20:00

Pivnicer

Nici nu mai știu de câte ori am fost la Zooland Sâmbăteni, paradisul demn de Arca lui Noe al lui Gabi Mohaci. Știu doar că, dacă dai căutare după cuvintele cheie corespunzătoare, vei găsi cel puțin douăzeci de articole pe cele două site-urile și pe blogul clubului. Ultima aventură la Zooland a fost o degustare în jurul unui ceaun cu tocăniță, avându-l pe Herbert ca dirijor principal hedonist.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate