Imprimă această pagină
Miercuri, 30 Martie 2016 10:19

WineUp Fair își deschide porțile, la Cluj-Napoca, între 1 și 3 aprilie 2016 Recomandat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

WineUp Fair in Transylvania ne invită de vineri, 1 aprilie, până duminică, 3 aprilie, la Casino-ul din Parcul Central Cluj unde 22 de producători şi importatori premium ne aşteaptă cu vinuri de calitate, la standurile special amenajate de organizatorii târgului. Vom fi prezenți!

 

Lista de expozanţi se compune din producători din România: Corcova Roy & Dâmboviceanu, Crama Gârboiu, Crama Carastelec, Liliac, Gramma, Petro Vaselo, Crama La Salina, Avincis, Aurelia Vișinescu, Cramele Recaș, Crama Răteşti, Crama Oprişor, Alira, Davino, Budureasca, Vitis Metamorfosis, Balla Geza; producători din Republica Moldova: Gitana Winery, Chateau Vartely; importatori: Vinimondo, Happy Wines, Selecciona.

WineUp ne va da ocazia să cunoaştem în detaliu oferta de calitate actuală a producătorilor români prin noul concept WineUp Official Selection - o selecţie de vinuri validată de juriul internaţional WineUp!

Dinamica târgului scoate în evidenţă importanţa unei comunicări eficiente şi profitabile între reprezentanţii HoReCa, producători şi pasionaţi care poate asigura dezvoltarea pieţei de profil din România.

Cât costă intrarea

Biletele se pot achiziţiona online pe site-ul www.wineup.ro, valoarea biletului pentru o zi este de 50 lei sau 120 lei un abonament pentru 3 zile, iar odată cu finalizarea procedurii de achiziţie veţi avea propriul dumneavoastră badge de intrare personalizat. Validarea biletului se va face la Info Point, unde veţi primi şi paharul propriu de degustare, catalogul print şi online al târgului.


WineUp Masterclass

City Plaza, 1 - 3 aprilie 2016

Mai mult decât un simplu târg de vinuri, WineUp este o platformă de educare şi dezbatere deschisă despre cultura vinului. Programul de masterclass-uri din acest an este unul extrem de valoros şi ofertant, cu invitaţi de seamă la nivel internaţional şi naţional, care pot să vă ofere perspective noi, puteţi să aflaţi care sunt noile trenduri internaţionale
Aveţi posibilitatea să învăţaţi lucruri noi sau să descoperiţi alte perspective de ansamblu, de la persoane cu experienţa internaţională.
Vă introducem în povestea noilor trenduri de consum, vă provocam cu experienţe noi, în compania aromelor şi gusturilor.

Vineri 01/04

15:30 - 17:30 - Adam Pawlowski Master Sommelier - Crafting and selling a successful wine list

La WineUp aveţi şansa, încă din prima zi, să descoperiţi ce înseamnă cu adevărat crearea unei liste de vin care să reprezinte imaginea unei locaţii, să confere succes unei afaceri. O discuţie deschisă despre legătura între targetul de consumatori, calitatea serviciilor şi vinurile listate.

Discuţia cu Adam Pawlowski Master Sommelier vă poate aduce noi surse de inspiraţie despre cum să alegeţi un vin, care sunt rigorile servirii în restaurant, care sunt detaliile la care să fiţi atenţi.

Subiectele discutate se vor concentra şi pe învăţarea personalului unei locaţii să comunice cu clienţii astfel încât recomandările de vin şi asocierile să constitue un tot unitar.


18:30 - 20:30 - Philip Cox CEO Recaș - Wine closures, a debate: Cork versus screw cap

Vă veţi îmbogăţi cunoştinţele legate de elementele de îmbuteliere şi variantele de închidere a sticlelor de vin, veţi depăşi convingeri şi veţi afla informaţii noi.
Puteţi dobândi toate argumentele necesare pentru că cel puţin să încercaţi vinuri din sticle închise cu screw cap
Veţi putea degusta vinuri speciale, o selecţie premium din vinurile internaţionale, care să vă convingă să inovaţi în alegerile dumneavoastră.
La această dezbatere cu Philip Cox aveţi ocazia să înţelegeţi mai bine cum funcţionează strategia unui producător care vrea să promoveze vinuri închise cu screw cap.
Veţi asculta foarte multe păreri pe această temă şi veţi putea interveni activ în înţelegerea deplină a subiectului.


Sâmbătă 02/04

10:00 - 12:00 - Calibrate your tasting skills with the WINEUP® OFFICIAL SELECTION

Această întâlnire în a doua zi de târg este prima degustare a selecţiei oficiale WineUp după deliberarea juriului profesionist internaţional.
Aici aveţi o ocazie extraordinară sa vă evaluaţi calităţile gustative şi să vă familiarizaţi, în acelaşi timp, cu cea mai bună selecţie de vinuri de la WineUp.
Vă dăm ocazia prin aceasta degustare în orb prezentată de Ioana Bidian Micu, Kormos Zoltan, Elod Adam, membri juriului WineUp să descoperiţi care sunt cele mai bune raporturi calitate-pret ale vinurilor înscrise în degustarea jurizată şi prezente la Casino, în cadrul târgului.

Sâmbătă 02/04

13:00 - 15:00 - Essi Avellan Master of Wine - The Essence of Champagne

Acest masterclass este, pur şi simplu, de neratat!
Întâlnirea cu Essi Avellan Master of Wine din Finlanda, una dintre cele mai importante personalităţi în industria şampaniei şi a vinurilor spumante la nivel mondial, este o şansă unică să deveniţi maeştri în arta înţelegerii şi a degustării şampaniei.
În condiţiile în care şampania este liantul oricărei petreceri efervescente, rafinate, participarea la The Essence of Champagne va ajuta să folosiţi mult mai bine produsele de profil din meniurile dumneavoastră pentru evenimentele elegante de glamour atât de căutate la ora actuală.
Veţi putea degusta şampaniile din portofoliul Moet & Hennessy, pornind de la Moet Chandon, Veuve Clicquot, Ruinart, Blanc de Blancs Ruinart şi terminând cu Moet Chandon 2006 şi Dom Perignon 2006.

   
Sâmbătă 02/04

16:00 - 18:00 - Peter McCombie Master of Wine - Integrate tradiţional Romanian varieties în the world wine map

Peter McCombie este un specialist Master of Wine, consultant în restaurante şi hoteluri din Italia şi Spania, foarte prezent în marketingul business-urilor de succes care cunoaşte o varietate de strategii privind poziţionarea vinurilor autohtone.
Discuţia cu Peter McCombie vă oferă şansa să învăţaţi în direct cum se comportă un comunicator specializat pe domeniul vitivinicol, cum se susţine o prelegere dinamică şi interesantă, dar şi care sunt abordările cele mai potrivite în industria promovării şi vânzării vinului
Acest masterclass va introduce în noile perspective asupra pieţei globale a vinurilor şi posibilităţile de integrare a soiurilor autohtone pe pieţe internaţionale.
Veţi putea asculta în premieră observaţiile unui Master of Wine asupra soiurilor autohtone româneşti atât de apreciate la noi în ţară, dar atât de puţin cunoscute afară.
   
Duminică 03/04

12:00 - 14:00 - Dan Balaban şi Bogdan Costachescu - The perfect expression of terroir în Dealu Mare: Davino

Cei mai apreciaţi producători de vin din regiunea viticolă Dealu Mare, Davino, vin la WineUp să povestească deschis despre provocările terroir-ului din perspectiva unui proprietar şi a unui oenolog.
Apariţiile lui Dan Balaban şi Bogdan Costăchescu sunt extrem de rare în evenimentele de profil din România, astfel că şansa de a le asculta viziunea lor despre vin şi despre vânzarea acestuia este una valoroasă, de neratat.
Aveţi ocazia unică de a degusta vinuri de colecţie din portofoliul Davino.
   
Duminică 03/04

15:00 - 17:00 - Elod Adam Wine Educator - Explore the New World - Discover the New York State wines

Cum puteţi degusta o notă de exotism şi inedit la WineUp? La masterclass-ul despre vinurile din Statul New York puteţi degusta vinuri speciale din Long Island, Finger Lakes sau Hudson Valley care sunt prea puţin cunoscute la noi
Veţi putea discuta cu un reprezentant important al unei case de distribuţie din New York, care cunoaşte foarte bine piaţa americană şi poate oferi o serie de tips&tricks importante pentru vânzarea de vinuri.
   

Citit 4555 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Martie 2016 10:52