Articole filtrate după dată: Februarie 2018

Odăile bunicii s-au umplut iarăși până la refuz, cu ocazia aniversării clubului. De vină au fost bunătățile care țin de gastronomia asiatică pregătite de Ja, asortate mai multor vinuri din portofoliul CDViN. Astfel, Crâmpoșia a stat alături de Muc Nhoi Thit, Pinot Noir-ul a făcut casă bună cu Gai Phad Met-Ma-Muan-Himmaphan, iar Cabernet-ul a completat Massaman Neua.

Publicat în Știri

300 de sortimente de vin, unele în premieră națională, vor fi expuse și degustate la a XV-a ediție a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST 2018. În anul Centenarului Marii Unirii, organizatorii VINVEST, CCIAT si ADAR vă dau întâlnire la Timişoara, la unul dintre cele mai vechi şi de tradiţie evenimente dedicate vinului din România: Salonul Internațional de Vinuri – VINVEST ediția a XV-a, care va avea loc în perioada 30 martie – 1 aprilie 2018 la Centrul Regional de Afaceri Timişoara.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate