Duminică, 09 August 2015 23:45

O seară cu vinuri din Hrvatska în Vestik Club Recomandat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Scriam, în luna iulie, despre faptul că, în acest an, aglomerarea evenimentelor organizate în Arad - și nu numai! - ne-a determinat să ne decalăm concediul estival. Asta nu i-a împiedicat însă pe mulți membri ai clubului să viziteze mai multe țări europene în luna iulie. Mai mult, în timpul unui eveniment petrecut în odăile bunicii, am avut surpriza unor degustări spontane și simultane cu cea din Arad, în trei țări diferite.

Astfel, Raluca și Zoli au degustat în Grecia, Anca și Mihai au scos sticlele de vin pe masă în Italia, iar Tina și Andrei au trimis poze din Croația. Cum, în acest ultim caz, vinurile croate au fost chiar pe gustul celor doi prieteni ai noștri, aceștia le-au adus cu ei, la întoarcere. Am avut astfel șansa organizării unei degustări cu vinurile din Republika Hrvatska.

Am început cu Malvazija Bijelo Vrhunsko Suho Vino S KZP 2013, am trecut la Babos Prestige și Babos Marana Cabernet Sauvignon Merlot, iar după un
Cuvée Black San Tommaso 2013 am încheiat cu un Muškat Źuti San Tommaso 2014. A fost o seară inedită  în clubul nostru din Arad, cu vinuri care ne-au plăcut și care ne-au convins, ca niște bune ambasadoare, să le vizităm, cât mai curând, terroir-ul.

Citit 2608 ori

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate