Articole filtrate după dată: Martie 2015

Povestea de iubire dintre Timișoara și VINVEST continuă: Salonul Internațional de Vinuri își va deschide pentru a 12-a oară porțile la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în perioada 3-5 aprilie 2015, cu o săptămână înaintea Sărbătorilor Pascale ortodoxe.

Publicat în Știri

După atâtea sărbători petrecute într-o singură zi, de vineri, cu oamenii și vinurile de la Viile Metamorfosis, ne-am gândit că putem transforma și ziua de sâmbătă într-un nou party. Și asta a fost posibil cu ajutorul inepuizabilului Boris Ionescu, care a adus cu sine în dormitorul bunicii, pentru a nu știu câta oară, câteva dintre vinurile de top ale Cramei Oprișor.

Publicat în Știri

În perioada 26-29 martie 2015 va avea loc prima ediţie a Wine Up Fair in Transylvania, un eveniment care aduce oameni și vinuri împreună într-o locație deosebită, în clădirea Cazinoului din Parcul Central Cluj-Napoca, care deschide noi porți către lumea fascinantă a vinului, aducând cultura vinului mai aproape de profesioniști, pasionați și consumatori.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate