Articole filtrate după dată: Septembrie 2021

Pandemia nu se lasă, dar nici lumea vinului nu se dă bătută. Doi membri ai Clubului Degustătorilor de Vin Neautorizați au luat drumul Bucureștiului, în 19 septembrie, fiind invitați la masterclass-ul “Soiuri românești - un succes național și internațional”, în debutul celei de-a doua zile a festivalului RO-Wine l The International Wine Festival of Romania. Masterclass-ul a fost susținut de susținut de Marinela V. Ardelean, cofondator al Ro-Wine.

Publicat în Știri

Două premiere în dormitorul bunicii la ultima degustare susținută de vânătorul de vinuri Herbert Szasz: primul vin din recolta anului 2021 și primele vinuri elaboratate în Spania de Mauricio Lorca.

Publicat în Știri

După doi ani de așteptare, comunitatea noastră de împătimiți a avut parte în sfârșit de un festival de vin, și nu oriunde, ci chiar acasă. Și nu e vorba de orice festival, ci unul de top, grație participanților, calității licorilor, organizării și locului ales.

Publicat în Știri

Pivnicer

Dacă ar fi să comparăm frumusețea cu o vibrație care se propagă irezistibil, cutremurându-i pe privitori, probabil că Prince Știrbey, crama-conac, asemenea Cramei Avincis, reprezintă epicentrul unei asemenea unde, al unei splendori românești regăsite.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate