Articole filtrate după dată: Mai 2017

Pe Paul Fulea l-am cunoscut la malul mării, al Mării Negre, în compania unui tânăr Sauvignon Blanc din și mai tânăra sa cramă, pe nume, vechi, Histria. Mi-au plăcut acest vin și stilul proprietarului, insistența lui machidonă, credința lui în izbânda oenologică. Nu multe luni mai târziu, ne-am revăzut în dormitorul bunicii, pentru o degustare reușită.

Publicat în Știri

Au trecut deja două degustări de vin în club, două lansări de carte, în club și la primăria arădeană, două jurizări de Wine Book of Romania 3, dar și două zile de festival Ro-Wine la București, și noi încă nu ne-am dezmeticit, nereușind să facem cronicile de rigoare. Și chiar dacă viața noastră oenologică se aglomerează, cuvintele trebuie să spună de la bun început întreaga poveste.

Publicat în Știri
Duminică, 07 Mai 2017 19:12

O serată mirabilă cu Vincon România

Vincon s-a aflat de curând pentru prima oară în odăile bunicii, chiar dacă promotorul său e un mai vechi apropiat al clubului. Cinci vinuri de la acest mare producător vrâncean au făcut furori printre membrii CDViN, care au ocupat toate locurile rezervate evenimentului.

Publicat în Știri

Pivnicer

Dacă ar fi să comparăm frumusețea cu o vibrație care se propagă irezistibil, cutremurându-i pe privitori, probabil că Prince Știrbey, crama-conac, asemenea Cramei Avincis, reprezintă epicentrul unei asemenea unde, al unei splendori românești regăsite.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate