Articole filtrate după dată: Iulie 2019

Dublă premieră în dormitorul bunicii. A doua cramă din Basarabia debutează cu o degustare a șase vinuri de top, între care unul care este scos pentru prima dată în lume. O haită de Lupi și un corp de balet având-o pe La Petite Sophie ca protagonistă au făcut spectacol în clubul de vin arădean. La sfârșit, unii au preferat-o pe micuța și delicata balerină, Frumoasa serii, iar alții au ales Bestia, puternica fiară oenologică ale cărei labe au lăsat o urmă de neuitat în Vestik Club.

Publicat în Știri

După seria de noi recorduri înregistrate la ultima ediție a RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - de vizitatori, de expozanți, de pahare gustate și mâncăruri servite - a devenit evident că piața de vinuri premium are nevoie de o dezvoltare orizontală a evenimentelor de acest gen.

Publicat în Știri

Pivnicer

Dacă ar fi să comparăm frumusețea cu o vibrație care se propagă irezistibil, cutremurându-i pe privitori, probabil că Prince Știrbey, crama-conac, asemenea Cramei Avincis, reprezintă epicentrul unei asemenea unde, al unei splendori românești regăsite.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate