Fiind atât de numeroși, inevitabil, cel puțin o dată pe lună aniversăm, în club, ziua de naștere a unuia dintre noi. Săptămâna trecută a fost rândul prietenului nostru Andrei, DJ-ul suprem al clubului și, totodată, unul dintre cei mai generoși membri. Și pentru că noi nu suntem obișnuiți să celebrăm viața după popularul model corporatist - adică doar în weekend-uri și în concedii exotice - am organizat petrecerea joi, 16 iulie, chiar în data nașterii sărbătoritului. A fost o seară în care vinurile românești s-au întâlnit, în mod fericit, cu specialitățile culinare pregătite de Tina. Am degustat, de-a lungul unei seri frumoase, Young Liliac Fresh, Crâmpoșie Selecționată Bauer, Rosé Avincis, Rosé Liliac, Foss Marai Surfine, Fetească Neagră Crepuscul Liliac, Cabernet Sauvignon & Shiraz Lacerta.
Tina și ROZMARIN - gastronomie pentru degustări de vin - ne-au răsfățat cu empanadas cu ciuperci şi trufe; crochete cu bacon şi brânza; porumb cu unt, lime şi chilli; creveţi cu usturoi; gazpacho; mix de măsline spaniole; guacamole; tapenada; brânză de capră cu gem de chilli; jamon serrano, chorrizo, mini croissante cu jamon şi brânza, dar și cu multe-multe tapas colorate.
Și pentru că Tina se străduiește să ne surprindă cu fiecare prilej, a reușit și de data asta, cu deserturile produse de al său CROCANTINO: churros cu sos de ciocolată, flan de queso și îngheţata - clilli & lime, şi caramel sărat.
Astfel s-a scris istoria aniversării lunii iulie în Vestik Club, o sărbătoare care demonstrează, dacă mai era nevoie, că aceia dintre prietenii noștri care ne-au fost în preajmă în anii din urmă au înțeles la fel de bine ca și noi că investiția cea mai profitabilă - nu neapărat din punct de vedere material! - este cea în bucuria de a trăi.