Articole filtrate după dată: Ianuarie 2015

Echipa renumitei reviste  "Decanter" din Marea Britanie a publicat notele de degustare pentru Negru de Drăgăşani produs de Crama Ştirbey.

Publicat în Știri

După Nachbil, județul Satu-Mare are de-acum al doilea reprezentant oenologic în dormitorul bunicii. Noua cramă Rătești, ale cărei plantații se întind pe vreo 200 de hectare, și-a dezvăluit vinurile în cadrul unei degustări-pilot pline de surprize, de care s-au bucurat unsprezece vestici.

Publicat în Știri

Povestea de iubire dintre Timișoara și VINVEST continuă: Salonul Internațional de Vinuri își va deschide pentru a 12-a oară porțile la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în perioada 3-5 aprilie 2015, cu o săptămână înaintea Sărbătorilor Pascale ortodoxe.

Publicat în Știri

GOURMAND DRINKS AWARDS anunță că Marinela Vasilica Ardelean este laureata premiului la nivel national, pentru România, in anul 2014, la categoria Best Wine Book Translation, ca autoare a volumului  "50 de vinuri românești întâlnesc 50 de preparate culinare italiene".

Publicat în Știri
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 00:00

Stiloul care scrie cu Cabernet Sauvignon

Un producător de vin din Spania a apelat la o campanie de marketing mai puțin obișnuită: a lansat pe piață stiloul care scrie cu vin. Stilourile umplute cu o cerneală specială, sintetizată din cel mai bun Cabernet Sauvignon produs de Casa Mariol, sunt trimise potențialilor clienți împreună cu un formular pentru comenzi.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘASE, în care gonim în Frecciarossa cu 300 km/h către Napoli și în care ne zgâlțâim în Circumvesuviana cu 30 km/h spre Pompei, pentru un spectacol în Teatro Grande și un sărut în Casa degli Amanti

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate