Articole filtrate după dată: Martie 2015

Povestea de iubire dintre Timișoara și VINVEST continuă: Salonul Internațional de Vinuri își va deschide pentru a 12-a oară porțile la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în perioada 3-5 aprilie 2015, cu o săptămână înaintea Sărbătorilor Pascale ortodoxe.

Publicat în Știri

După atâtea sărbători petrecute într-o singură zi, de vineri, cu oamenii și vinurile de la Viile Metamorfosis, ne-am gândit că putem transforma și ziua de sâmbătă într-un nou party. Și asta a fost posibil cu ajutorul inepuizabilului Boris Ionescu, care a adus cu sine în dormitorul bunicii, pentru a nu știu câta oară, câteva dintre vinurile de top ale Cramei Oprișor.

Publicat în Știri

În perioada 26-29 martie 2015 va avea loc prima ediţie a Wine Up Fair in Transylvania, un eveniment care aduce oameni și vinuri împreună într-o locație deosebită, în clădirea Cazinoului din Parcul Central Cluj-Napoca, care deschide noi porți către lumea fascinantă a vinului, aducând cultura vinului mai aproape de profesioniști, pasionați și consumatori.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘASE, în care gonim în Frecciarossa cu 300 km/h către Napoli și în care ne zgâlțâim în Circumvesuviana cu 30 km/h spre Pompei, pentru un spectacol în Teatro Grande și un sărut în Casa degli Amanti

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate