Articole filtrate după dată: Ianuarie 2022

Casa de Vinuri Cotnari ne tentează cu o sticlă de Fetească Neagră moldavă de ziua Micii Uniri, 24 ianuarie. Am savurat fiecare pahar din această licoare numită 163, cu gândul la micile noastre mari vacanțe de altădată prin cele două capitale de provincii românești, dar și prin alte capitale ale lumii.

Publicat în Știri

Ca în fiecare an de la înființarea clubului nostru, și în 2021 am fost vizitați de reprezentați ai unei televiziuni, de această dată chiar de către cei ai televiziunii naționale. Un vechi prieten al degustătorilor neautorizați, somelierul clujean Răzvan Demian, i-a adus în sălile noastre de degustare pe frații Adrian și Cătălin Păduraru, protagoniști ai seriei de reportaje FRAȚI DE VIȚĂ, de pe TVR2, împreună cu producătorul emisiunii, Cătălin Henson, și cu o echipă numeroasă de profesioniști.

Publicat în Știri

Prima degustare oficială a anului aduce în dormitorul bunicii excelentele vinuri ale Domeniilor Franco-Române și un promotor pe măsură, Răzvan Avram. Am călătorit astfel, cu gândul și cu simțurile, în Dealu Mare, la una dintre cele mai interesante crame din Vechiul Regat.

Publicat în Știri

Amatorii de dulciuri care s-au aflat în Arad sau Timişoara în anii '70 - '80 îşi amintesc probabil de şuhaidă, o prăjitură din ciocolată, umplută cu cremă. În câteva cofetării, şuhaida a rezistat până azi.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate