Articole filtrate după dată: Iulie 2016

O fi sau nu vorba de predestinare, dar uite că se face că locuiesc într-o zonă numită Podgoria. Numele i se trage de la o stație de tren electric care reprezenta cândva punctul terminus al călătoriei podgorenilor minișeni veniți cu prețioase mărfuri la Arad. Cam de acolo, de la micuța gară electrică dispărută, am pornit și eu într-un nou voiaj către Miniș-Măderat, într-o companie cât se poate de plăcută, într-o mașină care a pătruns și în cântecele lui Janis Joplin.

Publicat în Știri

Festivalul RO­-Wine | Summer Edition - Rosé&Bubbles, ediția de vară a RO­-Wine | The Wine Festival of Romania, s-a desfășurat la Mamaia, sâmbătă, 16 iulie 2016, și a fost găzduit de Fratelli Beach&Club. După succesul de care s-a bucurat cel mai nou festival de profil din țară, RO-Wine | The Wine Festival of Romania - primul festival internațional de vinuri premium din România, desfășurat în perioada 21-22 mai 2016, organizatorii acestuia au propus amatorilor de vin un nou eveniment, în cadrul căruia au putut fi degustate peste 100 de rosé-­uri și spumante.

 

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate