Articole filtrate după dată: Februarie 2020

După două zile și două nopți de foc ale weekend-ului magnific de la început de februarie, ne-au mai rămas, duminică, doar două lucruri de făcut: să ne delectăm cu o ciorbă de văcuță și cu niște spaghete carbonara la pensiunea La Foresteria de la Galșa și să vizităm, în compania lui Manu și a  lui Șobi 2, de-acum atât de cunoscuta cramă MaxiMarc de la Măderat.

Publicat în Știri
Miercuri, 19 Februarie 2020 11:09

Villa Vinèa’s Wine was my Valentine

Villa Vinèa este de acum unul dintre cei mai prezente brand-uri în dormitorul bunicii. Având un nou și activ promotor local, crama din județul Mureș ne-a delectat de Ziua Îndrăgostiților cu nu mai puțin de șapte vinuri, în cadrul evenimentului Wine is my Valentine.

Publicat în Știri

După Thesaurus, Crama Dealul Dorului este al doilea producător de pe Dealul Silagiului care pătrunde în dormitorul bunicii. Vinurile au fost prezentate chiar de către oenolog în fața unui auditoriu entuziast care a umplut până la refuz odăile clubului.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate