Articole filtrate după dată: Martie 2017

Cel mai mare salon de vinuri din vestul țării, VINVEST – ediția a XIV-a – își deschide porțile pentru public vineri, de la ora 12:00, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, cu 299 de vinuri pregătite pentru degustare. Un loc aparte în programul VINVEST îl are Master Classul de șampanie/champagne în cadrul căruia vor fi prezentate reprezentanților HORECA 6 selecții originare din regiunea franceză Champagne.

Publicat în Știri

Enjoy Wine & Art! este sloganul din acest an al celei de-a treia ediţii a celui mai important târg de vinuri din România, WineUp Fair în Transylvania!

Publicat în Știri

Unul dintre cele mai vechi și de tradiție evenimente din România dedicate vinului, Salonul Internațional de Vinuri din Timișoara – VINVEST ediția a XIV-a, va avea loc în perioada 31 martie – 2 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, ocazie cu care iubitorii de vin pot alege și degusta aproape 300 de feluri de vin.

Publicat în Știri

Chiar dacă pe la festivaluri am făcut cunoștință și cu vinurile cramelor Aramic și Dealul Dorului de la Buziaș, Thesaurus este prima cramă de pe Dealul Silagiului care își prezintă vinurile în dormitorul bunicii. Degustarea a cuprins șase vinuri și a fost susținută de vinificatorii David Lockley și Paul Huieț.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘASE, în care gonim în Frecciarossa cu 300 km/h către Napoli și în care ne zgâlțâim în Circumvesuviana cu 30 km/h spre Pompei, pentru un spectacol în Teatro Grande și un sărut în Casa degli Amanti

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate