Marți, 14 Martie 2017 14:15

Enjoy Wine & Art! Wine Up Fair in Transylvania, la a treia ediție Recomandat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Enjoy Wine & Art! este sloganul din acest an al celei de-a treia ediţii a celui mai important târg de vinuri din România, WineUp Fair în Transylvania!

În 2017 ne vedem la Palat! Una din schimbările majore în organizarea târgului WineUp este locaţia, mai precis evenimentul se va muta de la Casino la Muzeul de Artă Cluj-Napoca. Este o decizie care îi apropie mai mult pe organizatori de ideile incipiente ale proiectelor ArtVinium şi WineUp: să creeze un concept complex de asociere între cultura extraordinară a vinului şi sferele creative ale Artei.

În acest an, standurile producătorilor şi importatorilor vor fi expuse într-o clădire cu o istorie valoroasă şi cu un mise-en-place extrem de ofertant: Palatul Banffy din centrul Clujului. Acest fapt permite creşterea numărului expozanţilor WineUp Fair în Transylvania, astfel că peste 30 de reprezentanţi ai industriei vinului din România şi din străinătate vor participa la cea de-a treia ediţie WineUp.

Pe toată durata târgului va avea loc o expoziţie de arte vizuale ce are ca principal subiect de creaţie Via şi Vinul. Artişti contemporani recunoscuţi şi apreciaţi la nivel naţional şi internaţional îşi vor vernisa operele pentru a fi admirate în timp ce producătorii şi importatorii invitaţi să participe la târg îşi vor pune în valoare propriile opere de artă: cele mai bune vinuri vor fi gustate la WineUp, iar WineUp Official Selection se va contura şi în acest an cu ajutorul unor specialişti de renume la nivel internaţional.

Nu doar artele vizuale se vor intercala în acest an cu târgul de vinuri WineUp, ci şi muzica. În 25 martie, sâmbătă seara, va avea loc un concert de excepţie chiar în curtea Palatului, la care  vor avea acces doar participanţii WineUp.

WineUp Masterclass se va desfăşura în sala maestrului Tonitza a Muzeului de Artă, iar lista completă a masterclass-urilor şi invitaţilor speciali va fi publicată în curând pe site-ul www.wineup.ro


Save the Date, Enjoy Wine & Art!

Citit 3096 ori Ultima modificare Marți, 14 Martie 2017 14:39

Pivnicer

Dacă ar fi să comparăm frumusețea cu o vibrație care se propagă irezistibil, cutremurându-i pe privitori, probabil că Prince Știrbey, crama-conac, asemenea Cramei Avincis, reprezintă epicentrul unei asemenea unde, al unei splendori românești regăsite.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate