Miercuri, 20 Ianuarie 2016 10:13

A doua ediție a Wine Up Fair in Transylvania va avea loc în luna aprilie Recomandat

Scris de CDViN
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

ArtVinium anunță pregătirile pentru cea de-a doua ediție a târgului internațional de vinuri WINEUP Fair in Transylvania în Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în perioada 1-3 aprilie 2016, în Casino-ul din Parcul Central Cluj-Napoca și în diverse alte locații menite să găzduiască evenimentele specifice WineUp.  

Povești, vinuri premium și speciale naționale și internaționale, cei mai buni producători din România, masterclass-uri, oameni de marcă în domeniu din țară și din străinătate, cine gastronomice, întâlniri cosmopolite, informații de calitate, toate acestea pot fi regăsite în cadrul WineUp Fair in Transylvania, festival ce se dorește a fi un eveniment care creează tradiție și care este organizat anual la cele mai înalte standarde și tendințe internaționale.
Tot ce s-a întâmplat în primăvara 2015 în cadrul WINEUP® Fair in Transylvania ne-a convins că ideea de târg internaţional în Cluj-Napoca trebuie să devină o permanenţă, a declarat Ioana Bidian Micu, Managing Director al festivalului.
 
Programul târgului

Vineri - Duminică: 12.00 - 21.00

› Sesiuni de Masterclass: urmează să fie definitivate

› WINEUP® in the City: în fiecare seară, începând cu ora 21.00

Citit 1609 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Ianuarie 2016 10:50

Pivnicer

De când ne cunoaștem cu prietenii noștri Zoli și Raluca, și să tot fie vreo șapte ani, am trăit atât de multe aventuri împreună că ele nu pot fi povestite nici în o mie și una de pagini de călătorii oenologice. Totuși cele mai importante evenimente legate de ei pot fi descrise mai jos, în câteva cuvinte și imagini, de dragul celui mai nou membru al clubului nostru de vin.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate