Articole filtrate după dată: Septembrie 2014

Sâmbătă, 13 Septembrie 2014 00:00

Critic MasterChef din Marea Britanie, la Timișoara

Nicholas Lander, unul dintre cei mai renumiți experți și critici în industria restaurantelor, din Marea Britanie, va participa la Salonul ROVINHUD, în 14-16 noiembrie, la Hotel Timișoara, susținând un workshop pe tema artei de a fi un restaurator de succes. Evenimentul este organizat în beneficiul tinerilor cu dizabilități din cadrul Asociației ”Ceva de Spus”.

”Am fost destul de norocos să fiu implicat în domeniul restaurantelor în ultimii 34 de ani, ca și om de afaceri, critic și consultant. Aștept cu nerăbdare să împărtășesc tot ceea ce știu cu restauratorii din România, țară din care una dintre bunicile mele a venit cu mulți ani în urmă”, a declarat domnul Nicholas Lander, consultant de catering pentru o serie de instituții de artă din Marea Britanie, printre care amintim: Royal Opera House, The Crown Estate, British Museum, dar și la o serie de companii precum British Airways, The Southbank Centre.

Publicat în Știri

Mai mulți producători de vin din România au confirmat participarea la Festivalul Vinului de la Merano, ce va avea loc în Italia, în perioada 8-10 noiembrie 2014.  Aceștia sunt: Crama Olteanu, Crama Basilescu, Crama Gîrboiu, Crama Bauer, Davino, Nachbil, Petro Vaselo, Prince Știrbey, Vinarte, S.E.R.V.E., Villa Vinea și Vitis Metamorfosis.

Palatul Kurhaus, situat în centrul localității Merano, perlă a turismului alpin, va deveni, pentru trei zile, capitala italiană a vinului. Prima ediție a festivalului a avut loc în 1992, iar în acest an și-au anunțat participarea peste 500 de producători de vin și peste 100 de companii italiene de haute-cuisine.

Publicat în Știri

Pivnicer

Dacă ar fi să comparăm frumusețea cu o vibrație care se propagă irezistibil, cutremurându-i pe privitori, probabil că Prince Știrbey, crama-conac, asemenea Cramei Avincis, reprezintă epicentrul unei asemenea unde, al unei splendori românești regăsite.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate