Articole filtrate după dată: Octombrie 2017

Ultimul Hallowine l-am celebrat timpuriu, cu Joker și Ozzy la ceas târziu, scârțâitor, într-o sâmbătă cu vânt și cu frunze moarte. Două echipaje au venit de la Timișoara, ba chiar trei, ducând în ele personaje înspăimântătoare, specialități apetisante, prieteni de nerecunoscut. Pe gladiusul unuia dintre ei ne-am regăsit cu mândrie deviza clubului.

Publicat în Știri
Luni, 23 Octombrie 2017 17:44

Pinot Noir cu Manu și Lucky Motanul

În ultimul weekend am mai pus la cale două întâmplări oenologice în odăile bunicii, între care și o degustare de Pinot Noir. Cei care au participat la acest prim eveniment au avut parte de o surpriză oenologică și totodată de o premieră absolută.

Publicat în Știri

După o absență de doi ani și un pic, Boris Ionescu revine în dormitorul bunicii pentru un nou spectacol cu vinurile Cramei Oprișor. Odăile arhipline au fost măsura intensității cu care membrii CDViN apreciază calitatea produselor acestui cunoscut brand vinicol românesc.

Publicat în Știri
Duminică, 01 Octombrie 2017 17:50

Gran Pa a pășit în dormitorul bunicii

După cinci ani, Nachbil se întoarce în dormitorul bunicii cu șase vinuri de excepție. Promotorul lor actual este unul dintre prietenii noștri de la firma Crush, coleg de festivaluri de vin, de lansări de licori prin toate orașele din această parte de lume.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL CINCI, petrecut într-un lăcaș maxim păzit de o armată minimă, contemplând degete care nu se ating, sfinți care au purtat pantaloni vreme de 450 de ani și un obelisc călător greu de 300 de tone

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate