Articole filtrate după dată: Ianuarie 2016

Oana și Traiana, două dintre domnițele dragi din Clubul Vestik, au ținut să-și serbeze zilele de naștere laolaltă în dormitorul bunicii. Și asta s-a întâmplat a doua zi după degustarea cu vinurile Cramei Rătești. Poți să te opui la o așa serbare? Nu poți! Ci poți doar să te bucuri. Să zâmbești. Să încerci cele mai frumoase vinuri, alese după placul sărbătoritelor. Și să le spui, din suflet: La mulți ani, Oana! La mulți ani, Traiana!

Publicat în Știri

Salonul Internațional de Vinuri VINVEST își va deschide pentru a 13-a oară porțile la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în perioada  22-24 aprilie 2016.

Publicat în Știri

ArtVinium anunță pregătirile pentru cea de-a doua ediție a târgului internațional de vinuri WINEUP Fair in Transylvania în Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în perioada 1-3 aprilie 2016, în Casino-ul din Parcul Central Cluj-Napoca și în diverse alte locații menite să găzduiască evenimentele specifice WineUp.  

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL CINCI, petrecut într-un lăcaș maxim păzit de o armată minimă, contemplând degete care nu se ating, sfinți care au purtat pantaloni vreme de 450 de ani și un obelisc călător greu de 300 de tone

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate