Vineri, 10 Martie 2023 21:29

Șampania lui Brad Pitt, exclusivitate la festivitatea de decernare a Oscarurilor Recomandat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
FOTO: MAISON DE CHAMPAGNE FLEUR DE MIRAVAL FOTO: MAISON DE CHAMPAGNE FLEUR DE MIRAVAL

Fleur de Miraval, brandul de șampanie rosé al lui Brad Pitt va fi servită la ediția din 2023 a Premiilor Academiei Americane de Film, The Oscars, pentru al doilea an consecutiv, s-a anunțat într-un comunicat de presă postat de Wine Industry Advisor.

Aceasta va fi, de altfel, singura șampanie servită la The Oscars 2023, festivitate ce va avea loc în 12 martie.

Fleur de Miraval este un rosé de top, prețul unei sticle fiind 300 de dolari.

Să mai notăm că șampania Fleur de Miraval Rosé este un proiect de colaborare între trei familii: Brad Pitt, împreună cu familia Perrin - care deține Château de Beaucastel -, și familia Péters, cu sediul în Le Mesnil-sur-Oger, renumită, de asemenea, pe plan internațional, pentru șampania pe care o produce.

Nu este prima colaborare între familiile Pitt și Perrin, care au unit deja lumea vinului cu cea a artelor, prin introducerea Miraval Côtes de Provence Rosé în 2012. Cât despre familia Péters, aceasta își are rădăcinile în producția de șampanie couture, cu o istorie de șase generații de vinificatori.

Pitt și partenerii au lansat o a doua ediție a șampaniei Fleur de Miraval Rosé în octombrie anul trecut, marcând cea de-a doua versiune a șampaniei de la debutul vinului în 2020.

Recent, în jurul brandului Château Miraval, pe care Pitt îl deținea împreună cu fosta sa soție, Angelina Jolie, s-au iscat o serie de controverse, după ce Jolie și-a vândut participația la podgorie către Stoli Group în octombrie 2021. În  consecință, Pitt a dat-o în judecată pe Jolie în februarie 2022, susținând că aceasta a vândut-o fără știrea lui, în ciuda faptului că cei doi soți au convenit să nu-și vândă niciodată participațiile fără consimțământul celuilalt. 

Citit 289 ori Ultima modificare Marți, 14 Martie 2023 19:27

Pivnicer

Dacă ar fi să comparăm frumusețea cu o vibrație care se propagă irezistibil, cutremurându-i pe privitori, probabil că Prince Știrbey, crama-conac, asemenea Cramei Avincis, reprezintă epicentrul unei asemenea unde, al unei splendori românești regăsite.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate