Luni, 26 Ianuarie 2015 00:00

"Decanter": "Tasting notes" la Negru de Drăgăşani 2013, produs de Știrbey Recomandat

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa renumitei reviste  "Decanter" din Marea Britanie a publicat notele de degustare pentru Negru de Drăgăşani produs de Crama Ştirbey.

 "Ne bucurăm şi mulţumim echipei noastre întregi, care prin eforturile ei permanente în vie şi în cramă a făcut posibil ca vinul nostru să depăşească pragul de 90 de puncte, foarte apreciat în toată lumea vinului.

Doar o mică corectură la "tasting notes" din Decanter: s-a degustat Negru de Drăgăşani 2013 (nu 2011),  îmbuteliat proaspăt şi tânăr, la 9 luni după recoltă, fără învechire în butoaie. L-am lansat în noiembrie 2014, şi din start a devenit copilul preferat din familia vinurilor Ştirbey pentru mulţi clienţi ai noştri!", se precizează într-un comunicat de presă dat publicității de Prince Ştirbey, comunicat semnat de Jakob şi Ileana Kripp.

Notele de degustare publicate de Decanter confirmă calitățile unui vin pe care Pivnicerul miza, recent, în articolul Câteva pariuri de Pivnicer legate de vinurile ultimei ediții GoodWine.

Citit 5382 ori Ultima modificare Luni, 26 Ianuarie 2015 21:03

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate