Luni, 26 Ianuarie 2015 00:00

"Decanter": "Tasting notes" la Negru de Drăgăşani 2013, produs de Știrbey Recomandat

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa renumitei reviste  "Decanter" din Marea Britanie a publicat notele de degustare pentru Negru de Drăgăşani produs de Crama Ştirbey.

 "Ne bucurăm şi mulţumim echipei noastre întregi, care prin eforturile ei permanente în vie şi în cramă a făcut posibil ca vinul nostru să depăşească pragul de 90 de puncte, foarte apreciat în toată lumea vinului.

Doar o mică corectură la "tasting notes" din Decanter: s-a degustat Negru de Drăgăşani 2013 (nu 2011),  îmbuteliat proaspăt şi tânăr, la 9 luni după recoltă, fără învechire în butoaie. L-am lansat în noiembrie 2014, şi din start a devenit copilul preferat din familia vinurilor Ştirbey pentru mulţi clienţi ai noştri!", se precizează într-un comunicat de presă dat publicității de Prince Ştirbey, comunicat semnat de Jakob şi Ileana Kripp.

Notele de degustare publicate de Decanter confirmă calitățile unui vin pe care Pivnicerul miza, recent, în articolul Câteva pariuri de Pivnicer legate de vinurile ultimei ediții GoodWine.

Citit 5199 ori Ultima modificare Luni, 26 Ianuarie 2015 21:03

Pivnicer

Oradea a fost întemeiată de un rege maghiar și întregită ori adăugată la România (cum vă place) de un rege german, după desenele unor frontiere făcute de un geograf francez. În două toamne consecutive, atrași de un festival de vin, i-am întâlnit pe toți acești protagoniști ai istoriei sale în Cetate, în oraș și, respectiv, într-un parc, încremeniți în eternitatea lor de bronz și nisip, de-acum atracție irezistibilă pentru turiști și porumbei...

Timișoara Capitală Culturală 2023

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate