Joi, 12 Martie 2015 10:47

Prima ediție a Wine Up Fair in Transylvania, găzduită de clădirea Cazinoului din Parcul Central Cluj-Napoca Recomandat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În perioada 26-29 martie 2015 va avea loc prima ediţie a Wine Up Fair in Transylvania, un eveniment care aduce oameni și vinuri împreună într-o locație deosebită, în clădirea Cazinoului din Parcul Central Cluj-Napoca, care deschide noi porți către lumea fascinantă a vinului, aducând cultura vinului mai aproape de profesioniști, pasionați și consumatori.

Wine Up Fair in Transylvania  e un concept inovativ și modern, care pune Clujul pe harta târgurilor naționale și internaționale de vin prin profesionalism, calitate și eleganță. 

Într-un centru cultural cu tradiție în Romania, cultura vinului iși găsește ușor locul în orașul Cluj-Napoca alături de multiplele forme de artă promovate în festivaluri cu renume, astfel încât  Wine Up Fair in Transylvania  va fi inclus în agenda de evenimente culturale a orașului, în Cluj Capitala Europeană precum și în calendarul evenimentelor de profil la nivel național și internațional.

Principalul scop al acestui eveniment este de a pune bazele unei platforme integrate, interactive de promovare, comunicare și educare, compatibilă cu tendințele internaționale din domeniu și care crează implicit o rețea de conexiuni. Wine Up Fair in Transylvania reunește, timp de patru zile, producătorii și importatorii de vin, reprezentanții industriilor conexe sectorului viti-vinicol și a sectorului HoReCa, profesioniști, pasionați și consumatori. 

Una dintre preocupările constante ale organizatorilor o constituie educarea și atragerea publicului larg mai aproape de cultura vinului și cea gastronomică, astfel, pe parcursul zilelor de desfășurare a târgului se vor organiza cursuri, masterclass-uri și workshop-uri. Cursurile de initiere în degustarea, servirea și asocierea culinară a vinului, vor fi dedicate tinerilor, manifestări care sunt înscrise în proiectul Cluj-Napoca 2015 European Youth Capital

Wine Up Fair in Transylvania se dorește a fi un eveniment care creează tradiție și care va fi organizat anual la cele mai înalte standarde și tendințe internaționale.

Citit 5660 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2015 11:12

Pivnicer

Dacă ar fi să comparăm frumusețea cu o vibrație care se propagă irezistibil, cutremurându-i pe privitori, probabil că Prince Știrbey, crama-conac, asemenea Cramei Avincis, reprezintă epicentrul unei asemenea unde, al unei splendori românești regăsite.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate