Joi, 12 Martie 2015 10:47

Prima ediție a Wine Up Fair in Transylvania, găzduită de clădirea Cazinoului din Parcul Central Cluj-Napoca Recomandat

Scris de CDViN
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În perioada 26-29 martie 2015 va avea loc prima ediţie a Wine Up Fair in Transylvania, un eveniment care aduce oameni și vinuri împreună într-o locație deosebită, în clădirea Cazinoului din Parcul Central Cluj-Napoca, care deschide noi porți către lumea fascinantă a vinului, aducând cultura vinului mai aproape de profesioniști, pasionați și consumatori.

Wine Up Fair in Transylvania  e un concept inovativ și modern, care pune Clujul pe harta târgurilor naționale și internaționale de vin prin profesionalism, calitate și eleganță. 

Într-un centru cultural cu tradiție în Romania, cultura vinului iși găsește ușor locul în orașul Cluj-Napoca alături de multiplele forme de artă promovate în festivaluri cu renume, astfel încât  Wine Up Fair in Transylvania  va fi inclus în agenda de evenimente culturale a orașului, în Cluj Capitala Europeană precum și în calendarul evenimentelor de profil la nivel național și internațional.

Principalul scop al acestui eveniment este de a pune bazele unei platforme integrate, interactive de promovare, comunicare și educare, compatibilă cu tendințele internaționale din domeniu și care crează implicit o rețea de conexiuni. Wine Up Fair in Transylvania reunește, timp de patru zile, producătorii și importatorii de vin, reprezentanții industriilor conexe sectorului viti-vinicol și a sectorului HoReCa, profesioniști, pasionați și consumatori. 

Una dintre preocupările constante ale organizatorilor o constituie educarea și atragerea publicului larg mai aproape de cultura vinului și cea gastronomică, astfel, pe parcursul zilelor de desfășurare a târgului se vor organiza cursuri, masterclass-uri și workshop-uri. Cursurile de initiere în degustarea, servirea și asocierea culinară a vinului, vor fi dedicate tinerilor, manifestări care sunt înscrise în proiectul Cluj-Napoca 2015 European Youth Capital

Wine Up Fair in Transylvania se dorește a fi un eveniment care creează tradiție și care va fi organizat anual la cele mai înalte standarde și tendințe internaționale.

Citit 3917 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2015 11:12

Pivnicer

Dorul de ducă pescăresc nu seamănă în felul său cu alte doruri. El te poate duce, cu toate riscurile vremurilor și ale pelegrinării, departe de bârlogul citadin, așa, vreo 900 de kilometri de drum și de mile marine, într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ. Că nu degeaba este Delta Dunării rezervație a biosferei și sit din patrimoniul UNESCO.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate