Joi, 02 Martie 2023 14:49

RO-WINE revine la Cluj cu ediția de primăvară

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Marinela Ardelean și Liviu Popescu, organizatorii RO-Wine Marinela Ardelean și Liviu Popescu, organizatorii RO-Wine

În weekend-ul 4-5 martie, RO-Wine invită iubitorii de vinuri și specialiștii HoReCa la ediția de primăvară a tradiționalului festival dedicat vinurilor premium și superpremium din România.

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania se va desfășura și în acest an în incinta Chios Social Lounge, Cluj Napoca. La această ediție vor putea fi degustate peste 300 de vinuri premium și superpremium din România, Republica Moldova, Italia, Franța, Portugalia, Spania, Argentina, SUA și Noua Zeelandă. Ca de obicei, vizitatorii vor avea ocazia să deguste o selecție de vinuri spumante și șampanie premium de la producători, importatori și case de șampanie, în confortul spațiului de evenimente al Chios Social Lounge, din Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj.

Invitatul special al ediției de primăvară este Mihai Morar.

Un plus pe care îl are ediția aceasta este prezența producătorilor din Asociația Micilor Producători ai Moldovei, pregătiți să-i surprindă pe vizitatori cu vinuri de calitate.

Carrefour România, partener al festivalului, va lua parte pentru prima dată la această ediție clujeană, unde va prezenta publicului programul Deschidem Vinul Românesc (DVR), un program național pe termen lung, care are misiunea de a sprijini industria vinului românesc și de a pune România pe harta internațională a vinului, precum și cea mai mare selecție de vinuri românești. În premieră pentru o ediție desfășurată la Cluj, participanții vor putea achiziționa vinuri la prețuri speciale.

Nici de la această ediție plină de surprize, nu va lipsi patiseria fină franțuzească și untul topit pe pâinea caldă, oferită de Nicolai Tand, la standul L’Univers de Nicolai.

Cafeaua de specialitate Constantin Coffee va încânta vizitatorii curioși cu aromele și poveștile din spatele celei mai consumate băuturi din lume.

Ca la fiecare ediție, accesul pentru cei implicați în piața de vinuri sau horeca este gratuit, în baza înregistrării prealabile pe site-ul oficial al evenimentului, www.romaniawinefestival.com.

 

Citit 362 ori Ultima modificare Marți, 07 Martie 2023 15:31

Pivnicer

Dacă ar fi să comparăm frumusețea cu o vibrație care se propagă irezistibil, cutremurându-i pe privitori, probabil că Prince Știrbey, crama-conac, asemenea Cramei Avincis, reprezintă epicentrul unei asemenea unde, al unei splendori românești regăsite.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate