Joi, 19 Octombrie 2023 23:23

Târgul internațional "Wine Vision by Open Balkan" va avea loc în Belgrad, în perioada 16-19 noiembrie 2023 Recomandat

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sub patronajul guvernelor Serbiei, Macedoniei de Nord și Albaniei, în cadrul inițiativei "Open Balkan", va fi organizarea celei de-a doua ediție a târgului internațional de vin,  gastronomie și turism, "Wine Vision by Open Balkan", care va avea loc în Belgrad, în perioada 16-19 noiembrie 2023.

Organizatorii promit că vor fi explorate din nou traseele vinului din Balcani, împreună cu cei mai buni producători de vin din regiune și nu numai.

La ediția din 2022 a "Wine Vision by Open Balkan" au participat  350 de crame, peste 30.000 de vizitatori fiind interesați să deguste vinurile expuse. La cea de-a doua ediție, organizatorii au pregătit un program și mai bogat.

Vor fi organizate degustări de vinuri, competiția de vinuri "Wine Trophy by Open Balkan", întâlniri profesionale, cursuri de master, discuții despre potențialul industriei vinului în Balcani, oportunități de extindere a participării pe piețele mondiale, precum și întâlniri în cadrul cărora expozanților li se va oferi șansa de a-și dezvolta afacerile.

Târgul va avea un caracter atât expozițional, cât și comercial. Vizitatorii vor putea achiziționa vinurile dorite și vor putea discuta cu proprietarii cramelor.

Citit 67 ori Ultima modificare Joi, 19 Octombrie 2023 23:29

Pivnicer

Oradea a fost întemeiată de un rege maghiar și întregită ori adăugată la România (cum vă place) de un rege german, după desenele unor frontiere făcute de un geograf francez. În două toamne consecutive, atrași de un festival de vin, i-am întâlnit pe toți acești protagoniști ai istoriei sale în Cetate, în oraș și, respectiv, într-un parc, încremeniți în eternitatea lor de bronz și nisip, de-acum atracție irezistibilă pentru turiști și porumbei...

Timișoara Capitală Culturală 2023

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate