Vineri, 22 Ianuarie 2016 13:40

Un party strașnic de ziua unor domnițe din Vestik Club Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Oana și Traiana, două dintre domnițele dragi din Clubul Vestik, au ținut să-și serbeze zilele de naștere laolaltă în dormitorul bunicii. Și asta s-a întâmplat a doua zi după degustarea cu vinurile Cramei Rătești. Poți să te opui la o așa serbare? Nu poți! Ci poți doar să te bucuri. Să zâmbești. Să încerci cele mai frumoase vinuri, alese după placul sărbătoritelor. Și să le spui, din suflet: La mulți ani, Oana! La mulți ani, Traiana!

Cu cât trece vremea, cu atât ne dăm seama că CDViN e un club mai ales de doamne, domnișoare și domnițe, fiindcă acestea au gusturi alese și fiindcă iubesc vinul de calitate. Sunt destule situațiile în care partenerii preferă berea, shot-urile ori chiar sunt, doamne-ferește, abstinenți total. Dincolo de faptul că nu vor scrie niciodată versuri durabile, dânșii mai și pierd niște întâlniri senzuale cu cele mai mari vinuri din țară și de aiurea. Desigur, nu a fost și cazul sărbătoritelor, care au parteneri iubitori și pricepători de vin, cât se poate de prezenți la toate marile evenimente ale clubului.

Oana și Traiana au ales să destupe de ziua lor câteva dintre cele mai grozave vinuri care sunt de găsit în odăile bunicii: Surfine Foss Marai, Fetească Regală&Pinot Gris 2013 Avincis, Negru de Drăgășani 2013, Viile Metamorfosis, Merlot 2011 Crucea de Malta Prince Știrbey (hors concours, am încercat, la început, un foarte fresh Rosé 2015 de la Liliac). Și au destupat mai multe sticle din fiecare, spre bucuria invitaților.

Cum fiecare zi de ființă dragă sărbătorită la sediul CDViN se transformă într-un minifestival de vin, nu putem decât să le urăm Oanei și Traianei: Happy Birthday!, pregătindu-ne totodată pentru toate party-urile în familie - în familia Vestik - care stau să vină.

Citit 1111 ori Ultima modificare Vineri, 22 Ianuarie 2016 13:50

Pivnicer

Ca să fie pe înțeles, toate emoțiile unui an întreg trebuie exprimate cumva, în cuvinte, în cifre, în imagini atent selectate. Pe toate le-am strecurat în bilanțul celor 365 de zile ale lui 2017, încă un an fabulos pentru CDViN.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă