Miercuri, 25 Ianuarie 2023 17:38

Festival de literatură erotică găzduit de o cramă Recomandat

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Bodegas Vinícola Real, cramă iberică cu sediul în Rioja, se pregătește să sărbătorească perioada Sfântului Valentin cu un dublu weekend de povestiri erotice narate. 

Cea de-a șasea ediție a Festivalului de povestiri erotice va fi găzduită de crama din Albelda de Iregua, în weekend-urile 10-11 și 17-8 februarie. În primul weekend, o actriță argentiniană stabilită la Madrid, Victoria Siedlecki, își va prezenta spectacolul "Povești erotice", în timp ce în weekend-ul următor, Inés Bengoa, de asemenea actriță, va prezenta spectacolul Escalofrío.

"Provocarea a fost de a aduce la cramă o artă scenică la fel de veche ca originile omului - narațiunea orală, arta de a spune povești - și de a iniția un cuplu la fel de tentant precum acela al  erotismului și vinului", se precizează într-un comunicat al reprezentanților cramei, publicat pe site-ul spaniol de știri Vinetur.com. "Poveștile spuse aici vor fermeca publicul, iar vinul va promova senzualitatea și încântarea. Spațiile frumoase din crama noastră devin un cadru unic pentru a găzdui o experiență culturală diferită, bazată pe plăcerea senzuală."

Prețul biletelor pornește de la 20 de euro pentru o noapte de povestiri erotice (ce va include o discuție despre funcția poveștilor erotice), dar oaspeții pot rezerva, de asemenea, o masă de seară la hotelul-restaurant al cramei, La Casa del Cofrade (59 de euro de persoană) sau pot include o noapte de cazare (pat dublu) cu mic dejun pentru 220 de euro de cuplu.

Citit 291 ori Ultima modificare Joi, 02 Februarie 2023 20:50

Pivnicer

O nouă filă de jurnal se adaugă celor scrise începând cu anul 2009 pe blogul Pivnicer, începând cu 2010 pe site-ul vestik.ro și cu 2011 pe site-ul cdvin.ro. Bilanțul anului 2022 ne oferă link-urile a 56 de articole, care reflectă doar o parte din întâmplările oenologice ale anului trecut.

Timișoara Capitală Culturală 2023

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate