Joi, 20 Iulie 2023 09:31

Înainte de a urca pe scena Teatrului Național din Timișoara, faimosul actor și podgorean John Malkovich a vizitat Cramele Recaș Recomandat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Aflat, de marți seara, la Timișoara, unde va susține trei spectacole cu piesa „Comedie infernală/Infernal comedy”, pe scena Teatrului Național din Timișoara, ca parte a proiectului „Timișoara 2023 – Capitală europeană a culturii”, faimosul actor John Malkovich a vizitat, în a doua parte a zilei de miercuri, 19 iulie, Cramele Recaș, împreună cu colegii de scenă din trupa de teatru Vienna. Dacă cele trei reprezentații din capitala Banatului au fost sold-out în câteva minute, așa se întâmplă și cu vinurile produse de actorul american. E un fapt mai puțin cunoscut că John Malkovich este proprietar al cramei Les Quelles de la Coste.

Proprietatea de 10 hectare a lui Malkovich din localitatea franceză Luberon se află la circa o oră de mers cu mașina la nord de Marsilia. Crama de tip boutique are plantate cu viță-de-vie doar 4,85 hectare. Deși este pe drum mai bine de 11 luni pe an, actorul joacă un rol important în podgoria proprie: se implică în alegerea strugurilor, în promovarea brandului, ba chiar și în realizarea designului etichetei de pe sticle. Sperăm să aflăm mai multe nu doar despre actorul de teatru și film, ci și despre podgoreanul John Malkovich la conferința de presă de mâine, ce se va desfășura în Holul cu Oglinzi al Teatrului Național Timișoara. Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național, va modera întâlnirea cu echipa artistică a spectacolului, alături de invitatul special al întâlnirii, cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor. Prin întâlnirea cu starul american și, de asemenea, cu renumita orchestră a Academiei din Viena dirijată de Martin Haselbock, precum și cu sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss, Teatrul Național se deschide larg în Anul Timișoara – Capitală Europeană a Culturii unui public internațional de teatru pentru care nu există distanțe și nici granițe.

Spectacolul este prezentat în cadrul Anotimpurilor FEST-FDR, parte din traseul Vocile orașului / Atelierul Identitate din cadrul Programului Cultural „Timișoara– Capitală Europeană a Culturii 2023”.

THE INFERNAL COMEDY este evenimentul teatral realizat prin contribuția financiară esențială a sponsorilor Profi, Linde Gaz România, Hamilton Central Europe, Atos Romania & Eviden Romania, MEWI, Bioclinica - laborator de analize medicale și Pesel, cu implicarea Asociației Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, ca formulă principală de antreprenoriat cultural, esențială în dezvoltarea prin arta teatrului a culturii, a educației, a civilizației și, pe termen lung, a comunității și a societății.

Citit 328 ori Ultima modificare Joi, 20 Iulie 2023 09:44

Pivnicer

Dacă ar fi să comparăm frumusețea cu o vibrație care se propagă irezistibil, cutremurându-i pe privitori, probabil că Prince Știrbey, crama-conac, asemenea Cramei Avincis, reprezintă epicentrul unei asemenea unde, al unei splendori românești regăsite.

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate